KELTISCH SJAMANISME – BLESSINGS FROM THE ANCESTORS

Ieder van ons heeft een spiritueel lichaam en is getrokken naar bepaalde spirituele stromingen. De pré-kelten waren onze voorouders en hebben heel wat kwaliteiten die de indiaanse volkeren niet hebben of omgekeerd. We komen in een tijd waar we ons erfgoed terug opnemen en het terug actief maken.

Deze dag richt zich op de voorouders en wat zij betekenen voor ons op spiritueel en dagdagelijks gebied. Ieder van ons draagt voorouderlijke energie en deze energie kan jouw leven serieus gaan beïnvloeden, zowel negatief als positief .Elk van jullie zal de kans krijgen om deze energieën nader te bekijken om inzichten krijgen op wat er gaande is in jullie leven.  Het is de bedoeling om ons te kunnen voeden met de overvloed van kennis en voorouderlijke wijsheid die we in ons dragen .

De voorouders zijn een ruimer begrip dan overleden vaders en moeders. Dat kunnen voorouderlijke gidsen zijn of ook overleden kinderen of familieleden of geliefden .

Indien je wilt werken met een overleden geliefde of familielid dan mag je tijdens deze workshop iets kleins of foto’s meebrengen .

 

Praktische info:
Data: 17 juni 2018 van 10u tot 15u
Begeleiding: Iris Pattyn
Locatie: Universa – Groenenhoek 56 – 2630 Aartselaar (Antwerpen)
Prijs: 60 euro

 

Naam en Voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van de behandeling

Eventuele vragen of opmerkingen