SPIRITUELE REIS PERU – NIEUWE VIDEO

Van 27 okt tot 9 nov 2016 neemt Iris Pattyn je mee op een spirituele reis naar Peru. In deze video geeft ze meer uitleg over het bezoek naar de heilige krachtplaatsen.

Tekst uit de video:

Dit jaar gaan we samen met Butterfly Circles en in samenwerking met Oasis Voyages naar Peru. Elke keer opnieuw kies ik terug voor Peru. Waarom? Omdat het mij steeds opnieuw doet herinneren aan een ver verleden dat heel diep gaat. Telkens wanneer we ceremonies uitvoeren met de sjamanen herinneren we ons, wie we eigenlijk zijn.

Er is een legende die ik graag wil vertellen en die deel is van de reis. Heel vroeger was Peru een hoogstaand land van Spirituele meesters. 1 van de toppunten is “Cusco” – De navel van de aarde. Hier gaan we zeker ceremonies doen. De Machu Picchu gaan we ook bezoeken om ceremonies te doen. Beide plaatsen zijn energetische vortexen en hebben te maken met de Kristallen steden waarover je waarschijnlijk al gehoord hebt. 1 van deze grote steden ligt onder het Titicacameer.

De legende gaat als volgt. Eind 16de eeuw toen de Spaanse bezetters er waren hebben de priesters & priesteressen vanuit de zonnetempel van Cusco de zonneschijf van de muren gehaald. Deze hebben ze in het Titicacameer gegooid. Ze hebben dat gedaan omdat de bezetters het goud van de zonneschijf niet zouden kunnen aanraken. Gelukkig want zoals je weet hebben de Spaanse bezetters al het goud meegenomen van de Inca cultuur. De zonneschijf is nog steeds helemaal onder het Titicacameer.

In 2010 zijn een aantal sjamanen van de bergen rond het titicacameer naar beneden gekomen om ceremonies te doen. Ze hebben dit gedaan om de zonneschijven te heractiveren omdat de mens er klaar voor is om naar dat hoger bewustzijn te gaan. De zonneschijf zou bij activatie alle informatie terug kunnen downloaden vanuit die verschillende kristallen rasters rond de aarde. Alsook de kristallen stad van Atlantis zou nog altijd resoneren onder het Titicacameer.

Telkens als ik na al die jaren ceremonies doe op het Titicacameer komt er een hele mooie gloed rond de zon. dit is prachtig om mee te maken en dit zijn magische momenten. Jouw hart gaat automatisch open en de herinneringen van een ver verleden komen terug. Dit is één van de redenen waarom ik telkens weer zo graag naar Peru ga. Er zijn natuurlijk nog andere fantastische plaatsen die we gaan bezoeken, we gaan oeroude slangenlabyrinten gaan bezoeken, we krijgen initiaties in ‘Moray’ wat een vortex is en waar we de aarde kunnen voelen vibreren en we gaan in de zon & maantempel van de Machu Picchu ceremonies doen.

Dus iedereen die een klein beetje trilt op deze frequenties is welkom om een magische tijd met ons te beleven in Peru.

butterfly circles

Spirituele Reis Peru 2016

27 okt tot 9 nov 2016

peru

Een energetische toch in het hart van de Peruviaanse Andes!
Max. 10 deelnemers kunnen inschrijven.

KLIK HIER VOOR MEER INFO