Activiteit in de kijker: Sound and smell

1 Februari 2017

butterfly circles

In deze workshop laat je je stem leiden door diverse geuren. Je zingt als het ware de geur en komt daarbij tot de meest verrassende ontdekkingen over blokkades, weerstand, kracht en ontwikkeling.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Activiteit in de kijker: Maanhut Vrouwen

27 Jan 2017

sound healing

Een magische aardegebonden overvloedige vrouwenschoot met een vuur in het midden waar je tot je vrouwelijke zachte kracht komt.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Activiteit in de kijker: Sonische valentijn voor de aarde

14 Feb 2017

sonische valentijn

Reeds voor de 15X op een rij doen wij mee aan dit prachtige initiatief. Samen zingen met de 1000 den deelnemende cirkels over heel de wereld. We zingen de AH sound over heel de wereld!

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Activiteit in de kijker: Priesteressen Imbolc

 2 Feb 2017

butterfly circles

We beginnen ons priesteressen jaar met het vieren van Imbolc ! Imbolc is het festival die geassocieerd wordt met de vruchtbaarheid van de aarde en de terugkeer van het licht!

KLIK HIER VOOR MEER INFO

foto1

BUTTERFLY CIRCLES

In onze cirkels geven we een aanbod van mogelijkheden en technieken om ons eigen hart te beroeren en om in beweging te blijven met de energie van het universum.
>> Lees meer

foto1

JE EIGEN DROOM

Individuele therapie op maat gesneden als aanvulling of richting aangevend om je eigen droom te materialiseren hier op aarde.
> > Lees meer

soundhealing

SOUNDHEALING

Het creëren van groepsvibraties die je ganse lijf in bepaalde trillingen brengen tot één deugddoende harmonie die leidt tot welzijn, gezondheid en vreugde.
> > Lees meer

DSCN0412

TRAVELING

Transformerende workshops in Italië, Griekenland, Peru, Egypte, Glastonbury, Colombia, India en binnenland.
> > Lees meer

Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief !

Op die manier volg je wat er allemaal astrologisch en energetisch meespeelt. Je wordt op de hoogte gebracht van verschillende activiteiten en ook van de meest geheime en besloten cirkels die we houden binnen de community van Butterfly Circles.

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:E-mail adres: