Butterfly Circles

Spiraal :

Als een cirkel in beweging komt heb je een spiraal.
De spiraal is een van de oudste symbolen die je overal ter wereld terugvindt en is het symbool van de spirituele groei . De verbinding tussen ons en het universum, oneindige bron van leven.

Circle :
Het is het oersymbool van de schepping en de uitdrukking van de scheppingskracht.

Butterfly :
Symbool voor een nieuw begin, de wedergeboorte, symbool van geluk, vrijheid en de liefde
Vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. Elk nieuw idee en elke stap tot zelfontplooiing spiegelt zich in de ontwikkelingsgang van de vlinder.

In onze cirkels geven we een aanbod van mogelijkheden en technieken om ons eigen hart te beroeren en om in beweging te blijven met de energie van het universum in relatie met al wat is.
Ieder van ons heeft een eigen pad voor de boeg of een levensmissie. Het is belangrijk om te weten wie je bent en welke taak je hier hebt. Als we verbinding maken met onze passie geeft dat ons een bron van inspiratie en energie die ons aandrijft om in schoonheid te leven.
De Sufi’s hebben een gezegde dat wanneer één persoon zijn doel voor zijn aanwezigheid hier op aarde eert, er 10.000 meer zullen zijn die hun weg ook vinden. Beeld je de impact in als je je eigen droom neerzet in deze wereld!

Butterfly Circles biedt verschillende formules aan om te komen tot jouw eigen zielsvervulling : individuele sessies, groeps sessies en reizen .

Over Iris

Spirituele Begeleider, Helend Kunstenaar en Soundhealer.
Bezieler van Butterfly Circles , een organisatie gespecialiseerd in spirituele bewustzijnsverruimende workshops in binnen- en buitenland. Iris heeft een praktijk in Asbeek waar ze dagelijks cliënten ontvangt om hen therapie op maat te geven.
Spiritueel Ceremonieel Leider in Native American Healing Arts.

Na haar studies KASK fotografie & film werkte Iris Pattyn jarenlang als geluidsingenieur op diverse filmsets, onder meer die van : ‘Karakter’ , de Oscar winnende Nederlandse film van Mike Van Diem . Door die ervaring verdiepte zij zich steeds meer in de verschillende niveaus en klankkleuren van de menselijke stem. Het werd haar passie te leren luisteren ook voorbij het hoorbare.

Daartoe ging ze de rituelen van aarde gebonden volkeren bestuderen en nam deel aan diverse ceremonies waar werd gezongen en gedanst . Ze verbleef in Indiaanse gemeenschappen in de VS alsook in Zuid-Amerika. De stemmen van die volkeren ervoer ze als harmonisch en zuiver, onder meer hun boventonen waren veel hoorbaarder in hun heilige gezangen en spreektaal dan in andere culturen.

Na 20 jaar onderzoek naar de ‘secret knowledge’ en toepasbare technieken van allerlei wijsgerige strekkingen ( die van sjamanen, maar ook die van monniken, dans- en stemgenezers enzovoort) ondersteunt zij sinds lange tijd mensen in de zoektocht naar hun eigen harmonie. Het is haar passie om als ‘soundhealer’ mensen te helpen en te ondersteunen bij hun levenspad, als onderdeel van haar trouwens bijzonder ‘geaarde’ aanpak.

Opleidingen en bijscholing
Communicatie Hiepso Kortrijk
Film en Fotografie Kask Gent
Tv en Filmsets, dubbings voor tekenfilms, acteurs regisseren in studio’s.
Emotioneel lichaamswerk, workshops bio-energetica, ademwerk, yoga, tantra, relaties, rebirthings
Opleiding in Ceremonial Leadership (Ike West)
Opleiding Klank Daoyin (Dr Shen)
Opleiding Soundhealing in Amerika (Jonathan Goldman)
Workshops en ervaring in buiten- en binnenland met oa Ike West, Dr Shen, Mantak Chia, Grandma Marie van South Dakota, Grandma Lolita van Mexico, Chris James, Gabrielle Roth, Y&S Darling Khan, J Horan, Jonathan Goldman, Dr Pat Moffitt Cook, Grandpa Mehinako  …

Werkervaring :
25 jaar ervaring met de menselijke stem – coaching op diverse grote filmsets in de wereld.
20 jaar ervaring met healing (Healer in Native American Arts), soundhealing, dans en stem workshops , muziektherapie en individuele therapie .
15 jaar bezielster en oprichtster van Butterfly Circles.
15 jaar ervaring als danseres, zangeres op diverse festivals, gelegenheden en kleine podia.
15 jaar ervaring als docente in binnen en buitenland.