Community Weekend najaar 2018

26 – 27 – 28 oktober  2018 in de Ardennen

Kracht van de Ardennen

In het bosrijke gebied van de Ardennen hangt een walm van mysteries met talrijke figuren als Arduina (de Godin ) en Maugis (de tovenaar-tegenhanger van Merlijn) die door het bos dwalen. Het Ardeense woud dat afgeschermd is van invloeden van buitenaf wist haar mysteries en krachten te behouden.

Onze ceremonies vinden plaats binnen een prachtige Keltische vesting met bos die bewoond was tussen de 8ste en 6de eeuw vòòr Christus en waar de volkeren leefden in contact met de overvloedige en beschermende natuur die zij Arduinna noemden. De oorsprong en de betekenis van het woord (diep, verheven, zwart) is verbonden aan de Keltische jachtgodin Arduinna, die rijdend op een everzwijn, de beschermvrouwe was van het woud. De Keltische cultuur gaf aan de Ardennen een magische en betoverende sfeer, met druïden, feeën, elfen, kabouters en de typische Ardense aardmannetjes “nutons”.

Wat kun jij persoonlijk uit zo’n weekend halen ?

Je kan inzichten krijgen op je eigen levens situatie, het doel in je leven, je talenten, de weg die je bewandelde in het verleden en de toekomstige wegen die mogelijk zijn voor jou . Het kan je inzichten geven aangaande familieleden of overledenen. Het kan je in verbinding brengen met voorouders die je misschien nog niet eens kende en waarover je al dan niet gehoord hebt.
Door de beweging en de frisse lucht in de Ardennen zul je je fysieke lichaam meer voelen en door de dans en het zingen zul je emoties bewegen. De ceremonies zorgen voor een spirituele diepe integratie van de kennis en inzichten.

 

Waarom een community ?

We werken met mensen die spiritueel willen werken in een veilige groep personen die op dezelfde golflengte zitten. Regelmatig ceremonies doen verhoogt de effectiviteit ervan. We doen reeds 18 jaar ceremonies in de Ardennen en hebben ondertussen een heel sterke krachtige spirituele cirkel. Als mensen moeilijkheden hebben in hun persoonlijk leven kunnen ze altijd terecht bij onze community cirkel voor ondersteuning. Indien het weer het toelaat zullen we dan ook de ceremonies terug buiten houden zoals we dat vroeger deden!

Enkele Deelnemers delen:

“Het community weekend blijft nazinderen!
Ik heb voor het eerst die energie gevoeld die ik al lang kwijt was en ben heel dankbaar naar al die lieve mensen die mij ondersteunden tijdens mijn proces. Dankbare groeten L. “

“De krachtige ceremonies wil ik voor geen geld van de wereld missen en hoop om meerdere weekends per jaar te mogen volgen. Hopelijk kunnen we terug de ceremonies gelijk vroeger buiten doen . R. “”

“Ik heb heerlijk genoten van de warme contacten en gezellige avonden rond het vuur. De zotte en wilde dansen met de live percussies van M en L en vooral de ceremonies die de vogels en dieren op een magische manier aantrekken bij onze cirkel tijdens het community weekend”

Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde me heel wat lichter dan voorheen. Net of er een heel zware brok van mijn schouders was gevallen. Op weg naar huis, had ik zelfs niet eens de behoefte meer om nog iets te zeggen. Ik wilde enkel genieten van dat zalige gevoel dat ik had. Groetjes T.

ik ben vervuld thuisgekomen van die intense 3 – daagse in de Ardennen. Wanneer ik maar kan, zal ik erbij zijn in de volgende momenten met jou. Het is als thuis komen, een herstellen van oude verbindingen in mezelf, tussen hemel en aarde staan met een grote liefde voor de spirits die ons omringen en de spirit van de aarde.Ik wou jou ook bedanken Iris, voor je ongelooflijke inzet, waarmee je dit alles in Belgïe mogelijk maakt!!! Groetjes R.E.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het leerrijke boeiende en fantastische weekend. Ik heb er echt van genoten en voel me vandaag heel rustig en in harmonie met mezelf. Mijn vriendin waar ik gisteren tijdens de sound-healing aan dacht loopt al van deze morgen al zingend rond.MC V

Het blijft nog steeds nazinderen, de ceremonie, de klanken, de stilte, de verbondenheid … Het is op bepaalde momenten zo sterk dat ik in totale verwondering val. Waar ik ook lig of sta, beweeg of roerloos in de zetel lig, voel ik zo de verbondenheid met de kern van de aarde en de gratie van het licht dat door mijn lichaam vloeit.

De ingrediênten van het weekend zijn:

✔ Ceremonies
✔ Soundhealing
✔ Dansen
✔ Wandelen in de natuur
✔ De workshop medicijnwiel heractiveren en gebruiken
✔ Dieper verbinden met jezelf en de groep
✔ Genieten en ontspannen
✔ Lekker eten en gezelligheid

Wat breng je mee:
Lakens, donsdekens en toiletgerief met handdoeken.
eigen mat en dekentje met grote plastiek zak om buiten te werken
Je medicijnwiel en heilige voorwerpen (enkel voor mensen van vorige jaren)
Goede stapschoenen en buitenkledij

Prijs: 350 euro all in (workshops – eten & drinken – overnachting)
Datum: 26 – 27 – 28 oktober 2018
Locatie: Avioth (fr.Ardennen)

Inschrijven via het formulier hieronder

Opgelet! Plaats is beperkt tot slechts 20 deelnemers.

Naam en Voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van de workshop

Eventuele vragen of opmerkingen