De Avalon frequenties met Sharon Healey

Sharon Healey werkt al meer dan 20 jaar met de Avalon-energieën. Haar reis begon toen ze via astraalreizen terugging naar Avalon en op die manier haar herinneringen weer kon oproepen en tot leven kon brengen. Het is Sharon’s persoonlijke missie en verhaal om samen te werken met Merlijn en de Avalon-energie, en nu is haar gevraagd om de wijsheid en kennis van Avalon en de Moeder-Godin met iedereen te delen.

Workshop 1 – 11 maart 2018: verbinding maken met de Avalon-energieën (VOLZET)

Gedurende deze workshop die 1 dag in beslag neemt, zal je leren de Avalon-energie leren kennen en ervaren, en zal je bovendien ook leren om je, met de hulp van Spirit, dagelijks met de Moeder-Godiin te verbinden.

Om te beginnen zal Sharon je meenemen in de waarheid achter de Avalon-energie en hoe deze voor het eerst op Aarde kwam. Ook de correcte informatie achter de maansikkel zal ze voor je onthullen.

Na deze inleiding gaan we verder met een zuiveringsmeditatie zodat je wordt voorbereid op het ontvangen van de Avalon-energie.
De Avalon-energie in jezelf zal dan terug ontwaken, en je zal je kunnen verbinden met de pure essentie van de Moeder-Godin. Verder leer je hoe je naar deze energie kan luisteren en hoe je jezelf er op een efficiënte en makkelijke manier dagelijks mee kan verbinden. Vandaaruit kan je de Moeder-Godin dan ook helpen.

Deze workshop houdt een activatie van de Avalon-energie binnen jezelf in, kom dus met een open hart en geest. De geschiedenis zoals ze ons is verteld, zal immers herschreven worden.

Workshop 2 – 20 april 2018: verbinding met het Rijk der Elementalen

Deze workshop is voor diegenen waarbij de Avalon-energie en de Moeder-Godin al opnieuw geactiveerd zijn, en die nu hun energie verder willen verbinden met het rijk der Elementalen.

Het rijk van de Elementalen communiceert met de boomgeesten, de feeën, de elfen, de waternimfen, en alle andere mythische figuren waarvan we het bestaan zijn vergeten. Jouw verbinding met het rijk van de Elementalen zorgt ervoor dat al deze magische wezens jou weer
kunnen ondersteunen en begeleiden bij het helen van de Aarde.

Deze dag start met een uitwisselingsmoment hoe eenieder de connectie met de Avalon-energie ervaart, en indien nodig zullen vragen hieromtrent beantwoord worden. Vervolgens zal je je verbinden met de Avalon-energie en zal je de Spirit van de Elementalen inroepen die je deze dag verder zal begeleiden.

We wandelen over het terrein, maken connetie met de bomen, de Aarde, de Moeder-Godin,… om op die manier informatie te ontvangen die zij wensen te delen.

Deze dag wordt een ontspannende, vreugdevolle dag. De verbindingen die je maakt zullen ervoor zorgen dat je de dingen vanuit een heel ander perspectief zal bekijken.

Praktische info:

Engels gesproken met Nederlandse vertaling.

Lunch : soep en brood voorzien. Jullie mogen iets meebrengen om het beleg aan te vullen.
Data: 11 maart (volzet)  en 20 april 2018 (nog een aantal plaatsen vrij)
Tijdstip: 10u tot 17u
Prijs: 80 euro
Maximum 14 deelnemers (deze workshops zijn snel volzet dus snel aanmelden) Plaats: Butterfly Circles – Geertskouter 18 – 1730 Asse, Asbeek

Naam en Voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van de behandeling

Eventuele vragen of opmerkingen