vibraties van de maand – Oktober 2016

Iris deelt in deze video de vibratie, energie en frequentie van de komende maand.

Bekijk hieronder de video

We zitten in heel speciale tijden waarin er heel veel emoties naar boven komen. Het kunnen emoties zijn die te maken hebben met kwaadheid of verdriet. Het kunnen ook emoties zijn waarvan je het gevoel hebt dat het een rivier is zonder einde.

Dat is een goed teken want we zitten eigenlijk in een opportuniteit om al die emoties in één keer te verteren. Wat we doen als we emoties krijgen is die te accepteren zoals ze zijn, ook al weten we soms niet van waar ze komen.

Het kan iets persoonlijk zijn, iemand heeft iets gezegd en we nemen dit persoonlijk en plotseling schiet deze emotie zo in actie dat ze groter wordt dan ons gehele wezen. Dat is een goed teken want meestal heeft het te maken met emoties die komen vanuit onze voorouderlijke cirkel.

Onze voorouders hebben in een bepaalde tijd geleefd waarin het niet zo evident was om emoties tot expressie te brengen. Nu zitten we in andere tijden, het goede nieuws van deze maand is eigenlijk dat we al die emoties, die eigenlijk ook doorgegeven werden van voorouder tot voorouder kunnen verteren en transformeren.

Dat wil natuurlijk ook zeggen dat ons vertering systeem het hard te verduren heeft. Ik zou je dus aanraden om deze maand heel veel te bewegen en te drinken. Zorg dat de flow erin zit, ga bijvoorbeeld veel gaan dansen, ga zingen of probeer iets creatiefs te doen .

Het is zoals in een tuin waar onkruid is en bloemen, hoe meer aandacht we geven aan de bloemen, hoe meer bloemen we creëren in onze tuin. Voor we het weten zal onze tuin één bloementuin zijn. Als we teveel focussen op het negatieve gaan we ook een negatieve tuin gaan creëren. Focus dus deze maand op het positieve en beweeg al jullie emoties.

Oha

vibraties van de maand

Je doet ons een groot plezier door hieronder je inzichten, inspiratie of ervaringen te delen.

Comments