SOUNDHEALING OPLEIDING – NIEUWE VIDEO

In deze video deelt Iris Pattyn over de 4 weekendmodules die je trainen tot Soundhealer.

Met de Soundhealing opleiding wil ik dat mensen op een keurige manier leren hoe ze hun stem gebruiken voor zichzelf. Het eerste jaar is een innerlijke reis die je maakt voor jezelf door begeleiding van je eigen stem.

Het tweede jaar ga je werken op andere mensen. De bedoeling is om met jouw stem mensen te helpen en te genezen. Mensen in coaching te brengen. Je kan mensen genezen van heel sluimerende ziektes. Fibromyalgie heb ik al kunnen behandelen, mensen met slaapproblemen, mensen met hele zware brandwonden, mensen met slepende ziektes waar de dokters geen weg mee weten. Met Soundhealing kan je heel ver geraken omdat het je kan verbinden met verschillende dimensies.

Het derde jaar gaan we werken zoals de sjamanen. We gaan onze stem gebruiken om toegang te krijgen tot die verschillende dimensies.

Het vierde jaar is een sacred jaar, we gaan naar Egypte om de heilige geometrieën van onze stem te ontwikkelen en gaan we dieper in de magie van Soundhealing.

Ook voor mensen die maar één jaar willen doen is het mogelijk om je eerste jaar af te ronden als een persoonlijk traject. Voor de mensen die de vervolg jaren willen doen is het ook mogelijk. Wil je graag je stem integreren in de eigen praktijk? Dan is deze opleiding helemaal voor jouw. In de opleiding zijn er mensen met verschillende achtergronden dus iedereen is welkom.

Activiteit in de kijker: Sounhealing opleiding 2016

Nog enkele plaatsen vrij!

4 weekend modules – Start Sept. 2016

soundhealing opleiding4 weekendmodules die je trainen tot soundhealer.
KLIK HIER VOOR MEER INFO

butterfly circles