PRIESTERESSEN WORKSHOP IN MALTA – 27 APRIL TOT 4 MEI 2019 (volzet!)

Beste priesteres ,

Zoals vorige jaren, werk ik heel graag met Maril samen aan een volgend priesteressen avontuur : Malta .
Maril is reeds op vooronderzoek gegaan en is ongeveer rond met de logistieke organisatie.

Dit is een persoonlijke uitnodiging om ceremonies te gaan doen op het eiland Malta, de bakermat van de godinnencultus, in een magische cirkel van 13 vrouwen

Malta, is een bijzondere plaats waar ik al jaren mijn aandacht op richt maar het was nooit het gepaste moment om ernaar toe te gaan. Dit jaar is het jaar van vernieuwing en vrouwelijke shifts, een bijzonder krachtig jaar indien we er werk van maken om verder te zetten wat we ooit gestart waren in een diep spiritueel verleden.
Malta is een heel oude plek met de oudste tempels van Europa (ouder dan de piramides) die verbonden zijn met Sirius en zeker ook met Atlantis .

We zitten op een evolutionair keerpunt van de aarde waarbij de vrouwen op een andere manier naar buiten komen en hun goddelijkheid meer en meer beleven om op de nieuwe aarde te vibreren. De schoonheid zit vanbinnen en samen maken we de wereld rondom ons wakker in een nieuw vrouwelijk bewustzijn.

Ik geloof in de spirituele begeleiding van de Hators en van de Godin Isis die mij meerdere malen wakker zingen om mij te verdiepen in het mysterie van Malta. In Malta zullen we nauwgezet de nieuwe elementen orchestreren die ze ons aanreikt om een nieuw niveau te bereiken . De aanwijzingen zijn heel duidelijk en ik wil hier actie ondernemen om ervaren vrouwen, zoals jullie mee te nemen die reeds vibreren op deze vrouwelijke liefdes missie.

De logeerplaatsen zijn heel nauwgezet door Maril uitgekozen om samen in zachtheid en luxe te cocoonen. We zullen als één wiel en één grote godin gaan fungeren.

Hier zitten we van 27 april tot en met 1 mei 2019
Hier zitten we van 1 tot en met 4 mei 2019

‘Malta, bakermat van onze Europese spirituele oorsprong met tal van kracht en inwijdingsplaatsen. Een godinnen cultus vermengt met een mysterieuze allignering met Sirius. Atlantische voorouders, sterrenvoorouders en nog veel meer zullen we er ontdekken op dit Godinnen Eiland .

We maken een slingerende spirituele speurtocht via verschillende krachtlplaatsen en tempels :

De tempel van Tarxien,

Het Hypogeum (onderaardse tempel die ouder is dan de Egyptische piramiden en ouder dan de Minoïsch beschaving op Kreta, Een van de meest frappante ontdekkingen, die door velen als echt mysterie wordt gezien, zijn de skeletten van mensen met een duidelijk langere schedel. Sommigen zien ze als buitenaards, maar DNA-onderzoek heeft aangetoond dat ze honderd procent menselijk zijn. Waarom ze hun schedels anders gevormd hebben, dat blijft nog een geheim.

Tempel van Hagar Qim (megalithisch tempelcomplex in baarmoedervormen)

Tempel van Ggiantija (tempel van reuzenvolk)

De grot van Astarte.

Praktisch :

data : van 27 april tot en met 4 mei 2019
prijs : 1000 euro
(inbegrip, de entrée”s, 1 ontbijt en maaltijd per dag )
(exclusief de vluchten en verplaatsingen per bus )

Graag snel een antwoord om logistiek verder te kunnen werken aangezien we maar met 13 vrouwen zijn. Bij inschrijving krijg je een praktische brief met alle gegevens om jouw vlucht te boeken…

Mail je inschrijving naar iris@butterflycircles.com

Heel genegen Maril en Iris ,