Community Weekend Dec 2016

16-17-18 december 2016

groep-community

Deze workshop gaat door in de kapel van het oude gasthuis te Asse. Dit weekend is zonder overnachtingen. Vrijdagavond ceremonie van 19u tot 22u. Zaterdag & zondag van 10u tot 17u. Van de kapel gaan we s’avonds in een gezellige kerstsfeer afsluiten met een lekkere Rita/Guido kerstmaaltijd op zaterdag en op zondagavond.

Dit jaar komen we gezellig samen in de kapel van het Oud Gasthuis en zullen we resoneren in de energieën van de leylijn die er loopt. De kathedraal van Chartre staat op diezelfde energetische lijn . Deze lijnen leveren een bijdrage aan een grotere spirituele bewustwording en deze plaatsen zijn geschikt voor meditatie en zelfontplooiing. Je kan het vergelijken met energetische banen die over de wereld lopen die heel veel wijsheid in zich dragen van verre verleden tijden.

De periode van de winterwende is een zalige periode om samen verbindend te cocoonen op een liefdevolle en spirituele manier. Door telkens in ceremonie te zitten met dezelfde mensen vormen we een spirituele familie die telkens contacten maakt met de verschillende dimensies. Als spirituele familie worden we herkend in die andere dimensies en kunnen we stilaan meer en meer werken vanuit deze magische verbondenheid.
De winterwende is een periode waar de bomen helemaal kaal zijn en via hun wortels verbindingen leggen en communiceren via een gigantisch netwerk om zich klaar te maken voor de energiestoot in de lente. Ook zoals de bomen zijn de mensen meer naar binnen gericht, in gezins- of familieverband. De stilte is belangrijk in deze periode zodat er vanuit de leegte terug gecreëerd kan worden.

Tijdens deze editie zullen we ons verbinden met de energieën Mu, Lemurië en Atlantis  om ons te herinneren hoe het is om in het eenheidslichaam te vertoeven en hoe we hier op aarde “de nieuwe lente voor onze planeet” kunnen waarmaken.

Bekijk hieronder de video

Spiritualiteit en Ceremonie

Wat is ceremonie ?

De ceremonie is een gelegenheid waarbij de mensen verbonden worden met een spirituele dimensie. De spirituele begeleider of de sjamaan zal de werkelijkheid van spirit binnenhalen om tot gezamenlijke harmonie en genezing te komen.

Ceremonies zijn universeel en gebeuren over heel de wereld. Zij komen in verschillende verschijningsvormen waaronder dansen, zingen, bidden, begeleide meditaties, zweethutten, maanhutten.
Er is een onzichtbaar domein dat we betreden tijdens ceremonie wat alles bevat… een soort van blauwdruk, een nulpunt veld. In dat veld is alles verweven en verbonden. Je kan het niet omschrijven maar het is de spirituele wereld en daar komt alle kracht van. Het is ongelooflijk belangrijk om het te leven, en het is zo natuurlijk als adem …

Eens je ceremonie hebt geleefd en regelmatig beleefd kun je er niet meer zonder omdat je zult voelen dat het jou een tweede adem geeft ! We komen terug in herinnering en komen terug in een verbinding…. Ceremonie is een onderdeel van onze eigen gezondheid en creëert verandering in ons dagelijks leven ten goede van alles wat is.

Tijdens ceremonie krijg je tevens een cleansing of een energetische opkuis. Je krijgt een soul retrieval, dit is het terugwinnen van de volledigheid van je ziel (als we trauma’s hebben doorleefd verliezen we soms een deel van onze ziel ). Je krijgt je oorspronkelijke kracht terug en krijgt een betere verbinding met je geest en lichaam.

Waarom zou je je verbinden met de geesteswereld ?

Omdat de geesteswereld veel invloed heeft op onze gezondheid, geluk en overvloed. Via onze voorouders en onze directe omgeving krijgen we gewoontes door maar ook ziektebeelden en emotionele patronen die een blinde vlek voor ons zijn. We beseffen vaak niet waar we in zitten. Ceremonies of sjamanistische rituelen zijn een manier om de sleutel te vinden naar geluk, vrijheid, overvloed en gezondheid.

Arduina is de godin die we reeds meer dan 20 jaar eren in onze ceremonies. Het is dan ook weer de hoogste tijd om onze ceremonies in haar schoot te laten doorgaan. Arduina is onze jacht-en woudgodin die ervoor zorgt dat de wilde natuur stroomt door onze aderen. Zij is onze heilige graal die vol energie wacht op onze herverbinding.

Wat kun jij persoonlijk uit zo’n weekend halen ?

Je kan inzichten krijgen op je eigen levens situatie, het doel in je leven, je talenten, de weg die je bewandelde in het verleden en de toekomstige wegen die mogelijk zijn voor jou . Het kan je inzichten geven aangaande familieleden of overledenen. Het kan je in verbinding brengen met voorouders die je misschien nog niet eens kende en waarover je al dan niet gehoord hebt.
Door de beweging en de frisse lucht in de Ardennen zul je je fysieke lichaam meer voelen en door de dans en het zingen zul je emoties bewegen. De ceremonies zorgen voor een spirituele diepe integratie van de kennis en inzichten.

Waarom een community ?

We werken met mensen die spiritueel willen werken in een veilige groep personen die op dezelfde golflengte zitten. Regelmatig ceremonies doen verhoogt de effectiviteit ervan. We doen reeds 18 jaar ceremonies in de Ardennen en in Vlaams Brabant en hebben ondertussen een heel sterke krachtige spirituele cirkel. Als mensen moeilijkheden hebben in hun persoonlijk leven kunnen ze altijd terecht bij onze community cirkel voor ondersteuning. Indien het weer het toelaat zullen we dan ook de ceremonies terug buiten houden zoals we dat vroeger deden!

Enkele Deelnemers delen:

“Het community weekend blijft nazinderen!
Ik heb voor het eerst die energie gevoeld die ik al lang kwijt was en ben heel dankbaar naar al die lieve mensen die mij ondersteunden tijdens mijn proces. Dankbare groeten L. “

“De krachtige ceremonies wil ik voor geen geld van de wereld missen en hoop om meerdere weekends per jaar te mogen volgen. Hopelijk kunnen we terug de ceremonies gelijk vroeger buiten doen . R. “”

“Ik heb heerlijk genoten van de warme contacten en gezellige avonden rond het vuur. De zotte en wilde dansen met de live percussies van M en L en vooral de ceremonies die de vogels en dieren op een magische manier aantrekken bij onze cirkel tijdens het community weekend”

Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde me heel wat lichter dan voorheen. Net of er een heel zware brok van mijn schouders was gevallen. Op weg naar huis, had ik zelfs niet eens de behoefte meer om nog iets te zeggen. Ik wilde enkel genieten van dat zalige gevoel dat ik had. Groetjes T.

ik ben vervuld thuisgekomen van die intense 3 – daagse in de Ardennen. Wanneer ik maar kan, zal ik erbij zijn in de volgende momenten met jou. Het is als thuis komen, een herstellen van oude verbindingen in mezelf, tussen hemel en aarde staan met een grote liefde voor de spirits die ons omringen en de spirit van de aarde.Ik wou jou ook bedanken Iris, voor je ongelooflijke inzet, waarmee je dit alles in Belgïe mogelijk maakt!!! Groetjes R.E.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het leerrijke boeiende en fantastische weekend. Ik heb er echt van genoten en voel me vandaag heel rustig en in harmonie met mezelf. Mijn vriendin waar ik gisteren tijdens de sound-healing aan dacht loopt al van deze morgen al zingend rond.MC V

Het blijft nog steeds nazinderen, de ceremonie, de klanken, de stilte, de verbondenheid … Het is op bepaalde momenten zo sterk dat ik in totale verwondering val. Waar ik ook lig of sta, beweeg of roerloos in de zetel lig, voel ik zo de verbondenheid met de kern van de aarde en de gratie van het licht dat door mijn lichaam vloeit.

De ingrediênten van het weekend zijn:

✔ Ceremonies
✔ Soundhealing
✔ Dansen
✔ Werken met het medicijnwiel
✔ Dieper verbinden met jezelf en de groep
✔ Herbronnen en ontspannen
✔ Spirituele naamgeving (indien je nog geen spirituele naam hebt)

Wat breng je mee :
matje, kussen en gezellige dekentjes
boterham voor s’middags
Je medicijnwiel en heilige voorwerpen

Praktisch :

Adres workshop : Kapel van het Oud Gasthuis – Gemeenteplein 26, 1730 Asse

Adres avondeten : Butterfly Circles – Geertskouter 18, 1730 Asse ( gelieve jullie aanwezigheid te melden voor het avondmaal op zaterdag en/of zondag en vermelden indien jullie vegetarisch of vlees eten )

Prijs: 250 euro
Datum: 16-17-18 december 2016 – Deze workshop is zonder overnachtingen
Tijdstippen: Vrijdagavond 16 Dec van 19u tot 22u – zaterdag & zondag steeds van 10u tot 17u

Opgelet! Plaats is beperkt tot slechts 20 deelnemers.

E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoon nr.:
Hou me op de hoogte voor opkomende activiteiten: Ja