Tempel Vrijdag

KELTISCH SJAMANISME – SACRED WISDOM

Terugkeren naar onze oorspronkelijke verbondenheid en kracht door middel van verschillende oude technieken. Wij zijn het nieuwe volk die de draad van het oude volk (de Kelten en de Pré Kelten) terug opnemen.

Vele mensen hebben het gevoel iets te missen in hun leven en zoeken buiten zichzelf om de leegte te vullen. De leegte wordt alleen maar groter als we niet naar binnengaan en onze eigen spiritualiteit onder de loep gaan nemen. Wat is spiritualiteit en hoe kan dit mij in een evenwicht brengen zodat ik die leegte niet meer voel in mijn leven?

Een leven zonder spiritualiteit is een leven dat zielloos is en een leven dat  niet meer verbonden is met de grootste werkelijkheid en de grote mogelijkheden van creatie. Ieder van ons leeft in een spiritueel lichaam dat geactiveerd kan worden in samenhang met ons fysieke, emotionele en mentale lichaam. Dit wil ook zeggen dat de levenskracht die hier mee samenhangt ook enorm zal toenemen indien je jouw energetische lichaam kunt onderhouden.

Meer en meer mensen ontwaken in hun eigen spirituele lichaam en ontdekken dat er veel meer is dan deze 3-dimensionale wereld. We leven in belangrijke tijden waar we meer en meer mogelijkheden aangereikt krijgen.

Wat krijg je tijdens deze workshops :

 • Je ontdekt jouw eigen spirituele – energetische lichaam .
 • Je leert hoe je je energie kunt behouden en beschermen .
 • Het medicijnwiel leren kennen en ook gebruiken als methodiek om jezelf of een groep mensen in evenwicht te brengen.
 • Stemexpressie en Trance zingen
 • Klankreizen met drums of shruti.
 • Werken met de 4 winden en de 4 elementen

Voor iedereen die niet bang is om in haar of zijn eigen kracht en leiderschap te vertoeven in het welzijn van al wat is.

Thema : Water

Emotionele blokkades opsporen en losmaken. Verschil tussen mijn emotionele lichaam en dat van een ander. We duiken in de wondere wereld van hoe emoties werken en hoe we lage emoties kunnen transformeren naar hogere emoties. De druïde in connectie met de bomen.

Thema : Aarde

Wij zijn onze eigen genezers. Hoe gaan we om met de aarde en onze eigen aard van wie we zijn. Welke methodes bestaan er om te aarden? Het belang en functie van drummen of ratelen. De mineralen en hun functie’s.

Thema : Lucht

Ademen, middenrif, hoe nemen we ruimte in en verbinden we ons met ons hogere zelf . Hoe kunnen we onze gedachten zuiver houden om een betere gezondheid te bewaken en bewaren ? De Bard in verbinding met zijn stem.

Thema : Vuur

Vuurkracht en creatie . Hoe creëren we zelf onze toekomt en ons welzijn. ‘The eagle’s eye view’  gaan toepassen .

“Wij zijn het oude volk en wij zijn het nieuwe volk en onze kracht is sterker dan tevoren”

Praktische info:
Data: 3 april 2020 telkens van 13u tot 18u
Begeleiding: Iris Pattyn

Locatie : Butterfly Circles – Geertskouter 18, 1730 ASSE

Prijs: 60 euro per dag – 70 euro in combinatie met de Hathor avond die erop aansluit.

  Naam en Voornaam

  E-mail adres

  Telefoon of gsmnummer

  Naam van de behandeling

  Eventuele vragen of opmerkingen