Tempel Vrijdag

MAGISCHE STEMDAG

7 MAGISCHE STEMDAGEN IN 2020

Omwille van de Covid regels zijn de 2 laatste dagen vervangen door online avond workshops ! In de eerste online aflevering is de focus op verschillende mantra’s en stemtechnieken om onze immuniteit te verhogen. De 2de aflevering gaan we zien hoe we ons energetisch lichaam met klank gaan opladen. 

SOUNDHEALING om jezelf in balans te brengen . Telkens met andere onderwerpen in functie van de energie waar we inzitten.

Sonic Yoga
Ecstatic Bodypostures
Sound Healing
Humming
Mantra’s
Shamanic voice
Music Therapie

Deze dagen kun je volgen zonder enige zangervaring . Ieder van ons heeft een unieke stemklank en deze klank is verbonden met onze eigenheid, met wie we zijn. Hoe meer we te weten komen over ons eigen stemgeluid, des te meer we ervaren wie we zijn en wat we willen. Onze stem kan ons transformeren en heeft de kracht om ons in evenwicht te houden of te brengen. Deze klankdagen zijn een kans om je stem te bevrijden en te gebruiken als een krachtig instrument om jezelf te genezen.

We zitten in heel bijzondere tijden waarbij de mens op punt staat zijn toekomst te herschrijven. Een van de nieuwste domeinen in heling en transformatie van het bewustzijn is het gebruik van geluid. De grondslag hiervoor wordt gevormd door een herontdekking van oude technieken gecombineerd met moderne wetenschappelijke research.

Soundhealing is een bepaalde manier van zingen of klinken waarbij je het oergeluid kunt voelen in jezelf in verbondenheid met andere mensen. Eeuwenlang werken traditionele helers vanuit verschillende hoeken van de wereld met hun stem om evenwicht te brengen . Meer en meer wordt het hier in het Westen terug ingevoerd.

Tijdens deze workshops zal je de kracht van je eigen stem gaan exploreren en voelen wat jouw stem in een groep kan betekenen .

Door samen te verbinden in een a-logische sfeer van klanken verliezen we algauw ons ego dat ons vaak beperkingen oplegt. Tijd en ruimte bijvoorbeeld kunnen beperkingen zijn. Hier voelen en horen we éénheid en krijgen toegang tot verschillende dimensies van het universum. Het is een spirituele en bewustzijnsverruimende ervaring die ons nieuwe kansen aanreikt .

Meer dan 20 jaar heb ik gezongen bij de meest uiteenlopende stammen en zanggezelschappen over heel de wereld waarbij ik mezelf telkens overgaf aan de grote levensstroom of levensbron.

Deze workshops zijn voor een intieme groep om zich te verdiepen in het universum van klank .

Wanneer :

In 2020 van 10u tot 15u op volgende data:
21 feb, 13 maart, 15 mei, 4 sept, 2 okt, (27 nov, 11 dec : deze laatste dagen worden vervangen door de online avond workshops )

Waar : Butterfly Circles – Geertskouter 18, 1730 Asse
Prijs : 360 euro voor het hele jaar of 60 euro per dag
Wat breng je mee : kussen, dekentje en lunch om te delen.

inschrijvingen:

    Naam en Voornaam

    E-mail adres

    Telefoon of gsmnummer

    Naam van de workshop

    Eventuele vragen of opmerkingen