PRIESTERESSEN OPLEIDING IN DE ARDENNEN

Deze opleiding richt zich naar vrouwen die reeds op een spiritueel pad zijn en die zich willen verdiepen in de vrouwelijke heiligheid van hun ziel om de priesteres in zich te laten ontwaken . Ze stelt een weg voor, die leidt naar het ontdekken en hergebruiken van een oerbron die waakt in ieder van ons. Ze houdt zich aan een diepe verbondenheid met de aarde, natuur en elementen, en ook aan het universum en creëert een heilige ruimte om zich te herbronnen aan deze onuitputtelijke bron van vrouwelijke goddelijkheid. Ze opent de mogelijkheden van magie en genezing om het leven te gaan vieren in een gezond en vitaal vrouwelijk lichaam . Ze herinstalleert onze vrouwelijke spiritualiteit die voor verbinding, creativiteit, zachtheid, waakzaamheid en vrijheid zorgt waarbij je gaat stralen in de wereld.

Gevoed met oude diepe wijsheden die de spirituele leringen integreert, verbindt ze zich met het sjamanisme en verbindt ze ons met onze Keltische wortels.  Jullie ontvangen hierbij ook de elementaire principes van de wijsheid, de vaardigheden en spirituele kennis. Je leert de basis om veilig andere dimensies te betreden en jou te concentreren met het goddelijke. We werken rond verschillende thema’s die we vervolgens ontwikkelen om toe te passen in ons dagelijks leven.

4 weekends in de Ardennen op 2 verschillende krachtplaatsen.

Windrichtingen kennen en herkennen.
Channeling, pendelen en kaartleggen.
Werken met totems en krachtdieren.
De kracht van etherische oliën.
Ceremonie’s – Altaar maken.
Het veilig communiceren met de spirituele wereld.
Jouw energetisch veld beheersen en activeren.
Genezing op jezelf en anderen.
Basis om spiritualiteit binnen te brengen in onze dagelijkse wereld.

Tijdens deze 4 weekends krijg je een basis pakket hoe we spiritueel in het leven stappen en hoe we ons verbinden met het goddelijke op een vanzelfsprekende en gemakkelijk manier. We krijgen telkens thema’s mee die we na elk weekend op een leuke manier kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

9 & 10 juni 2018 (aankomst op 9 juni – 09u)- Aarde
Locatie: Radhadesh – Rue petite somme 5 – 6940 Durbuy

1 & 2 september 2018 (aankomst 31 aug – 18u)- Water
Locatie: Centre De Partage – Rue du Moulin 1 – Avioth

1 & 2 december 2018 (aankomst 30 nov – 18u)- Lucht
Locatie: Centre De Partage – Rue du Moulin 1 – Avioth

23 & 24 februari 2019 (aankomst op 22 februari – 18u)- Vuur
Locatie: Centre De Partage – Rue du Moulin 1 – Avioth

Wij stellen jullie nog 2 verdiepings weekenden voor (magie – rituelen voor specifieke doeleinden ) om nog dieper te gaan in de vrouwelijke spiritualiteit in het huisje van Nicole. (deze weekenden kunnen ook gevolgd worden door de priesteressen die de keltische hoogdagen met ons vieren)
Het 1ste we : vrijdag 31 mei tot 2 juni
Het 2de we  : vrijdag 25 okt tot 27  okt

Prijs: 350 euro per weekend overnachting en eten inbegrepen.
Plaatsen zijn beperkt tot max. 16 deelnemers

Wens je graag meer info te ontvangen? Mail naar Iris@butterflycircles.com