Priesteressen workshops


Deze workshops zijn voor vrouwen die reeds een spiritueel traject achter de rug hebben en die zich graag verdiepen in dienstbaarheid aan de godin. Het zijn initiërende intensieve dagworkshops, waarbij we onze diepgewortelde vrouwelijke spirituele krachten gaan uitoefenen.

Als we harmonieus in ons vrouwelijk lijfje willen leven dan moeten we één zijn met de natuurlijke elementen rondom ons. Evenwicht betekent dat je afgestemd bent op alle subtiele trillingen in het universum. Onze trillingen zijn afhankelijk van het land waarop we leven . Om het land te eren gaan we alles wat in verbinding met het land staat eren en dat doen we met ceremonies op omslagpunten in de kringloop der seizoenen.

Ons lichaam verandert door het jaar heen, het zonlicht in de seizoenen hebben invloed op ons bloed en onze hormonen, maar desondanks proberen wij alles hetzelfde te doen. We proberen slapen en werken gelijk te houden en dat heeft to gevolg dat ons lichaam niet meer trilt op het land waar we wonen.

Om ons spirituele lichaam te voeden en ons fysieke, mentale en emotionele lichaam in balans te houden, gaan we ons telkens herverbinden met het land op de 4 vuurfeesten en 4 zonnewenden-equinoxen … De Keltische Goden en Godinnen komen ook aan bod.

De Keltische jaarkalender

Cruciale dagen waarop we samenkomen om ons totemdier, krachtsymbolen, medicijnwielen, spirituele namen, winden, gewaden en dergelijke te werken. De spirituele continuïteit is belangrijk om onze relaties met de andere dimensies te versterken.

Priesteressen workshop

21 sept 2017 – “Mabon”

Hello Mages of Power Desire and Love,

 

Mabon wordt gezien als het eerste oorspronkelijke wezen dat uit de schoot van de moeder kwam. Hij is de de God van bevrijding, harmonie, muziek en eenheid.

Ondanks het feit, dat hij de zoon van het licht wordt genoemd, heerst hij feitelijk over de duisternis. In de andere wereld is hij de koning van de dood. In zijn drievoudige stadia wordt hij van vertegenwoordiging van jeugd als hij kind is, via de kracht als volwassen man tot de geofferde als oudere man. Hij daalt aan het einde van de oogsttijd ( bij het jaarfeest wat zijn naam draagt: Mabon) , net als zijn vrouwelijke tegenhangster uit de Griekse mythologie, Persephone, af naar de onderwereld, waarna de gewassen op de akkers af gaan sterven.

 

Wanneer : Donderdag 21 september van 10u-17u (volgende datum is 21 december)
Waar : Butterfly Circles – Geertskouter 18, 1730 Asse
Prijs : 80 euro per dag (indien je de reeks volgt dan is het 70 euro)
Wat breng je mee : kussen, dekentje en iets om te delen tijdens lunch (soep, brood en kaas is altijd voorzien)

Naam en Voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van de workshop

Eventuele vragen of opmerkingen