Priesteressen Wellness 4-daagse

9april tot en met 12 april 2021

in Elaisa wellness centrum.

In de verzachtende sferen van het vrouwzijn. 

Nu we doorheen de verharde sferen dwalen van het patriarchisme maken we ons klaar voor de vernieuwende zachtheid van het gouden tijdperk die we in ons hart dragen. 

We krijgen gedurende 4 dagen een gefocuste aandacht naar vrouwelijkheid en spiritualiteit in al haar vormen in de Wellness van Elaisa die gebouwd is in de Pré-Egyptische harmonieën van Atlantis. 

Het hoogste doel tijdens deze reis is verzachting, verzorging, verschoning en vernieuwing. 

Maak je klaar voor alle vrouwelijke zegeningen en wijsheden die je vanuit al jouw levens verzamelde om deze nu terug te activeren in één bloeiende cirkel van Godinnen energie. 

“Wees welkom vrouwe, jij die reeds een eenzaam pad bewandelde in tijden van dense energieën  en kom ons vervoegen met jouw wijsheid en kracht om de wereld rondom ons terug in het licht te baden”

“ Er breekt een nieuw tijdperk aan waarin wij, de priesteressen, terug de Andere Wereld aantrekken zodat het licht voor de mensheid terugkomt en we de aarde terug in de harmonieën van de grote Godin plaatsen. “ 

PRAKTISCH:

Van 9 april s’ochtends 10u tot en met 12 april 17u

Prijs voor de 4 nachten en 4 dagen : 666 euro (verblijf, wellness faciliteiten met privé ruimtes voor onze groep, 4 ontbijten en 4 lunchen inbegrepen)


    Naam en Voornaam

    E-mail adres

    Telefoon of gsmnummer

    Naam van de workshop

    Eventuele vragen of opmerkingen