“HET PAD VAN DE INKA-HEALERS”

Een transformerende spirituele reis naar Peru en Bolivia.

Deze tocht wordt begeleid door Iris Pattyn met lokale gidsen en de Native Q’ero genezers en leraars. Hier worden we uitgenodigd om de belangrijkste heilige Inka tempels rond Cusco (de heilige vallei van de Inka’s) te gaan bezoeken en de heilige bergen Apu salkantay en de Machupicchu te beklimmen. We verlaten Peru om op de meest gerenommeerde eilanden van de zon en de maan ceremonies te doen.

Maak tijd voor jezelf, je eigen persoonlijkheid en wie je eigenlijk bent. Verdiepende, ontspannende en vooral spirituele vakantie, met eeuwenoude  ceremonies, soundhealing, en gepersonaliseerde begeleiding op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Trakteer jezelf op een levenservaring die blijft nazinderen van top tot teen. Samen met ervaren professionele therapeuten en lokale gidsen beleef je hemel op aarde.

Energetische tocht in het hart van de Peruviaanse Andes en de Boliviaanse eilanden

Cuzco, Apu Salkantay, Soraypampa-Huayra, Hot Springs, Machu Picchu, Puno,  Lake Titicaca, Amaru Muru, Maan en zon eiland, 

reizen-peru-1

Het ervaren van een spirituele levende rijkdom in een land van vele verborgen schatten.Samen komen we tot een ontdekking en herinnering van wie we zijn hier op aarde. We bezoeken verschillende aardegebonden volkeren om te voelen wat we misschien allemaal wel vergeten zijn in een westerse cultuur waar de consumptie en economie hogere waarden hebben dan het effectieve land waarop we wandelen en wonen.Veel van de heilige plaatsen in Peru zijn terug geactiveerd en het is hoogtijd om deel te nemen aan de kosmische creatie van de nieuwe aarde.

Peru is daarvoor de plek bij uitstek omdat het land gekend is als de buik van de aarde waar de conceptie plaats vindt. De oorspronkelijke bevolking bewaarde de spirituele wijsheid zeer zorgvuldig en doen nog steeds dagelijks rituelen om deze te bewaren en door te geven .

reizen-peru-2

Deze reis is in samenwerking met Oceanic Expeditions We hebben het beste samengebracht voor jullie om een zo goed mogelijke balans te creëren tussen fysieke en spirituele belevingen. We werken ter plaatste samen met verschillende Zuid Amerikaanse Natives (Sjamanen) die ons introduceren en begeleiden in hun eigen magische cultuur.

Geschiedenis van de Andes

Sinds heel oude tijden hebben de Quechua en Aymara volkeren uit de Andes een diepgaande kennis ontwikkeld over het universum en het leven op aarde, waaronder de ecosystemen, het verbouwen van medicinale planten, communicatie met de dieren, enz. Deze kennis werd overgedragen in de symbolen die zijn nagelaten in heilige voorwerpen. Zo bevatten de kristallen de codes en de wetten van de universele orde en harmonie. De Inca priesters, de Amauta’s, hebben sinds millennia gewaakt over de overlevering van de voorouderlijke waarden van de kosmovisie uit de Andes. Dankzij hun kennis van de astronomie en de kosmografie hebben ze de zonnewenden, de equinoxen en de tijdstippen voor de landbouw in hun kalenders kunnen inbrengen. De heilige plaatsen zijn gevormd in samenhang met de mythologie en met de sterrenstelsels, waarbij de Chakana (het Zuiderkruis) het fundament van de pre-colombiaanse beschaving is.

Meer achtergrond informatie over de reis

Meer en meer duwt de tijd ons in de richting van het veelvoudig dimensioneel bewustzijn.

Op dit moment is het voor ons nodig om ons te centreren in onze eigen as en onze eigen energieën en om onze zielsopdracht en levensopdracht te verwezenlijken. Zo gaan we op weg naar daar waar alles waarheid, alles eenvoud, alles schoonheid, alles gerechtigheid en alles perfectie is in het huidige ogenblik.

reizen-peru-4

Het is daarom dat de Andes, dit deel van onze Moeder Aarde ons uitnodigt om haar kleuren van de regenboog te delen, daar waar de Andes-traditie de herinneringen en de gewoontes van de Inca-voorouders verweeft met het dagelijks leven, waar de berggeesten ons warmhartig verwelkomen, waar de condors dansen op het ritme van de wind. Dankzij de veelvuldige uitwisselingen (Ayni) vormen we een diepe verhouding met onze Pachamama (Moeder Aarde), de Apu’s (berggeesten), de Mama Qocha (watergeesten), de Taita Inti (Vader Zon), de Wayra (wind), de Hanaq pacha (goddelijke Kosmos), en nog vele andere spirits. We nemen onder meer deel aan verscheidene voorouderlijke ceremonies en meditaties in de Macchu Picchu en in diverse andere heilige Inca-plaatsen.

Wanneer :  2 tot 16 september 2019

PRIJS : VROEGBOEKKORTING T/M 14 FEBRUARI AAN 3399 EURO PER PERSOON NADIEN 3499 EURO PER PERSOON.

Meld je hieronder aan om verder op de hoogte te blijven:

Naam en Voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van de behandeling

Eventuele vragen of opmerkingen