TRANCE ZANGCIRKEL

Dat muziek genezende effecten heeft, weten we al lang, maar wat we soms helemaal vergeten is dat onze eigen stem het beste middel voor genezing of transformatie is. Over heel de wereld werken de oude volkeren met stemgeluid om tot trance te komen om tot de diepere lagen van ons wezen te komen.

Met trance zang exploreer je jouw stem zoals je ze waarschijnlijk nog nooit van te voren hoorde. Met verschillende technieken komen we tot het oer-zingen waarbij we tot totale ontspanning komen.

In deze cirkel zullen we bepaalde lichaamsposities aannemen die bevorderlijk zijn om tot die meditatieve ontvankelijke staat te komen. De verschillende lichaamsposities zorgen ervoor dat jouw energie op een bepaalde wijze begint door te stromen in jouw lichaam. Doorheen de eeuwen gebruiken sjamanen bepaalde lichaamshoudingen om tijdens het zingen inzichten te krijgen of om tot genezingen te komen.

Je hoeft geen zangtalent of voorkennis te hebben om hieraan deel te nemen. Het belooft een heerlijke ontspannende namiddag te worden.

Praktische info:
Data: 31 maart 2018 van 10u tot 15u
Begeleiding: Iris Pattyn
Locatie: Universa – Groenenhoek 56 – 2630 Aartselaar (Antwerpen)
Prijs: 60 euro

Lunchpakket meebrengen ! Jullie inschrijvingen zijn pas verzekerd na betaling op ons rekeningnummer.

    Naam en Voornaam

    E-mail adres

    Telefoon of gsmnummer

    Naam van de behandeling

    Eventuele vragen of opmerkingen