NIEUWE VIDEO – BUTTERFLY TRIBAL DANCE

Tekst uit de video:

De Butterfly Tribal Dance is een manier om onze emoties tot expressie te brengen. Butterfly heeft te maken met vlinder zijn en staat voor transformatie, van cocoon tot vlinder. De dansen zijn dus daarvoor ontworpen.

Wat gebeurd er? Bij de Butterfly Tribal Dance worden je emoties getransformeerd naar vreugde of extase. Vaak werken we met een hele fijne DJ, met live percussie of live gezangen.

De zomer edities vinden plaats hier in de tuin. Dansen is leven! Als we ons lichaam en alle emoties die daarin zijn opgeslaan brengen in de dans, dan voelen we ons direct beter omdat er een expressie is aan onze emoties.

Het probleem hier in Belgie en heel veel landen in Europa is dat we te weinig dansen. In Spanje en Italië gaan de mensen veel meer dansen. Je ziet de oma’s aan hun fornuis dansen, ook in Afrika zie ik mensen dansen.

Dus de Butterfly Tribal Dance is een gelegenheid om terug in jouw danslichaam te komen. Heel veel mensen zijn vergeten dat ze een danslichaam hebben. Dus kom het gewoon uittesten in onze Butterfly Tribal Dance. Het is fun! Ook al heb je nog niet gedanst, ook al durf je niet te dansen, kan je nog altijd zachtjes op een djembé slaan tot je durft om in de emoties te gaan en heel fijn te dansen.

butterfly circles

Activiteit in de kijker: Tribal Dance in Nature

Dance around the Fire

Tribal Dance in Nature5 augustus van 20u tot 21u30
Dansen in de tuin van Butterfly Circles met Iris Pattyn & gast Dj Mantradeli

KLIK HIER VOOR MEER INFO