Workshop etherische oliën !

sound healing
Kom ervaren hoe hemelse geuren je welzijn en gezondheid in alle opzichten kunnen ondersteunen .Verdiepingsworkshop in de emotionele werking van de oliën .

Gezondheidsproblemen gaan in de meeste gevallen terug op emotionele blokkades. Het is dus verstandig om eerst aan het emotionele stuk te werken voordat je aan het fysieke begint. Etherische oliën kunnen helpen je te bevrijden.

Veel van de biochemische bestanddelen in de oliën, met name de sesquiterpenen, kunnen het zuurstofpeil van het bloed in de hersenen verhogen. De stimulans van zowel geur als zuurstof heeft als effect dat de amygdala makkelijker emotionele blokkades kan loslaten, zowel in het onderbewuste als in verschillende delen van het lichaam.

Young Livings mengsels om te helpen bij het verwerken van emoties zijn in één woord onovertroffen. Ik werk er nu zo’n tien jaar mee en ben iedere keer weer verbaasd over de effectiviteit waarmee zij hun werk doen. Deze verdiepingsworkshop is bedoeld om je grondig kennis te laten maken met deze oliën en hun werking en je krijgt dan ook de gelegenheid ze zelf aan den lijve te ondervinden.

bij Iris Pattyn, Geertskouter 18, Asbeek (Asse).

 ZELF OLIËN  BESTELLEN