Huidverzorgingsproducten leren maken met Young Living etherische oliën-19/12/2019

Donderdagmiddag 19 december hebben we gereserveerd voor een workshop geleid door Rudolphine Eggink. Deze is speciaal bedoeld voor de priesteressen, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Wat gaan we doen? Rudolphine leert je een gezichtscrème te maken die niet alleen bijzonder heilzaam is voor de huid, maar die je ook energetisch bescherming biedt. Daarnaast ruikt hij ook nog eens fantastisch en wordt hij zelfs door de gevoelige huid goed verdragen. De crème is op basis van rozenmaceraat, rozenwater, nano goud en hyaluronzuur. Daaraan toegevoegd worden de etherische oliën roos, sacred frankincense. mirre, sandelhout en strobloem en de anti-oxidanten tocopherol (vitamine E) en Co-enzym Q10.

Voorts maken we badtruffels, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt als je een (voet)bad hebt genomen.

Tenslotte maken we een massageolie die je na bad of douche kunt gebruiken, waarvan de geur is afgestemd op die van de badtruffels. Je kunt je er natuurlijk ook heerlijk mee laten masseren!

De kosten voor deze workshop zijn € 60, inclusief handout met tips en adressen, gelamineerde recepten om zelf thuis aan de slag te gaan en een potje/flesje van alles dat we maken.

Datum : 19 december 2019 van 14u tot 17u
Plaats : Butterfly Circles, Geertskouter 18, 1730 Asbeek (Asse)

 ZELF OLIËN  BESTELLEN 

Hieronder kan je inschrijven voor de workshop:

    Naam en Voornaam

    E-mail adres

    Telefoon of gsmnummer

    Naam van de behandeling

    Eventuele vragen of opmerkingen