za 01 mei | Butterfly Circles

Beltane gaat door in de tuin van Butterfly Circles

Deze keltische hoogdag is gewijd aan de zonnegod die de aardegodin bevrucht.

Tijd en locatie

01 mei 10:00 – 17:00
Butterfly Circles, Geertskouter 18, 1730 Asse, België

Over het evenement

Bij Beltane komen onze vrouwelijke energieën wakker in de verschillende dimensies . De basis van onze kundalini wordt wakker en wij beginnen meer en meer de levensenergie te voelen die opborrelt vanuit de bron. Hier is het een magische dag waarop de grenzen tussen deze werkelijkheid en andere dimensies vervagen en wanneer wij, de levenden gemakkelijk toegang hebben tot de verschillende andere werelden . De elfen, elementalen en aardvolkeren zijn hier heel actief. Het is een periode om liefde voor het leven op te roepen, hier zullen veel mensen zich verenigen, trouwen, want het is een vruchtbare paringstijd, een tijd wanneer de vrouwelijke en mannelijke creatieve energieën in de natuur samenkomen. Het is ook de periode waar de Maria energieën heel actief zijn en waarbij de priesteressen de leilijnen bewandelden om zich te bevruchten met haar magische krachten

Deze keltische hoogdag is gewijd aan de zonnegod die de aardegodin bevrucht en is een jaarlijks vruchtbaarheidsfeest dat deel uitmaakt van de cultuur van de Kelten en staat in het teken van bloei, bevruchting, licht en leven.

Beltane is de magische dag waarop de grenzen tussen de normale werkelijkheid en de Andere Wereld vervagen en er dus allerlei wonderlijke dingen kunnen gebeuren Anders dan tijdens Samhain, wanneer de doden toegang hebben tot het rijk der levenden, kunnen nu omgekeerd de levenden hun wereld verlaten en bijvoorbeeld het elfenrijk bezoeken.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Beltane - ticket
  €80
  +€2 servicekosten
  €80
  +€2 servicekosten
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Join us on socials
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

Geertskouter 18, 1780 Asbeek