Dit is een project dat ontstaan is vanuit mijn honger naar spirituele kennis en wijsheid. Telkens weer krijg ik informatie en visioenen door vanuit mijn indiaanse spirituele familie . Zij zijn voor mij mijn ziel die tot expressie komt in dit leven en om deze familie te eren heb ik een project opgestart in 2003 voor de kinderen van deze natie.

Het project heet : Butterfly Rainbow Project.

Ondertussen zijn al heel wat gezinnen voorzien geweest van warmte in de winter en hebben er heel wat families extra kindjes kunnen opvangen. Vanuit de grootmoeders zijn er cirkels ontstaan waarbij ze de ‘healing arts’ doorgeven via hun kunstwerken en naaiwerken .

Zo zijn het niet alleen gebeden die we sturen om dit volk terug te zien herrijzen in schoonheid en spirituele welvaart maar ook echte centen die we doorsturen om hun materiële leven hier op aarde te steunen . Door onze bijdrage kunnen heel veel families weeskinderen opvangen en het is de droom van de grootmoeders om de spirituele waarheden en mythologie door te geven via gezangen, dansen en helende kunsten.

Dit jaar vertrek ik en zal ik samen met hun ceremonies gaan doen en alle gebeden meenemen van de mensen hier. Indien je verzoeken hebt of giften hebt aan of voor deze krachtige spirits dan kun je het mij persoonlijk melden via mail.

Je kan ons steunen door te storten op een speciale rekening dat voorzien wordt om deze gezinnen te helpen met de vermelding gift voor de indiaanse gemeenschap : BE59 7775 6216 8226