Nieuw
Druïdenwandeling in het hart van het Marais Poitevin in Frankrijk
Uitgesteld!

Van 30 oktober t.e.m. 4 november 2020 (6 dagen – 5 nachten).
Beperkt tot 7 deelnemers (met veel goesting om te wandelen en te bewegen).

Een gezonde transformerende ademtocht doorheen oude bossen en dorpjes. Keltische kleuren en klanken die ons lichaam doen vibreren op Samhain met oeroude bomen, tumulus, oceaan, watervallen en elementalen.

De Kelten hadden een bijzondere relatie met bomen. Wie een beschermde boom kapte, zou gauw dood gaan. 

De meest heilige boom van de Kelten was de eik. Iedere eik was bezield door een fee en daardoor een belangrijke geluksbrenger. Van het Keltische woord dair voor eik is het woord druïde afgeleid. De Kelten vereerden hun oppergod Dagda in een eikenboom. Dagda was de God van het goede en de seizoenen. Hij was de vader van godin Brigid, de hoogste van alle godinnen, die ook in bomen werd vereerd.

Elke boom was verbonden met een bepaalde maand van het jaar. Het Keltische jaar begon op 1 november met het Samhainfeest, de dag waarop men de doden ging eren. Daarom gaan we tijdens deze periode een nieuw Keltische jaar vieren en gaan we de bossen binnentreden om geheime ceremonies uit te voeren die ons brengen in een nieuwe cyclus in ons leven.

Onze gidsen :

Iris Pattyn – Spirituele gids tijdens de reis (haar natuurlijke aanpak van reizen met een spirituele inslag maakt van je reis één groot familiaal feest dat smaakt naar meer)

Yannick Goosse – Oprichter van Sens Inverse (reeds 25 jaar organiseert hij met passie reizen over de hele wereld die een tikkeltje anders dan gewoon zijn. Zorgzaam kiest hij alle mogelijke slaapplaatsen en natuurlijke plekjes die ons inspireren en doen vibreren op verhoogde trillingen)

praktisch

Prijs voor 6 dagen en 5 nachten : 845/ pp

Inbegrepen in deze prijs :

  • verblijf halfpension in familiehotel in dubbele kamer
  • professionele begeleiding van Iris Pattyn en Yannick Goosse
  • alle transfers vanaf la gare du Niort
  • alle ingangen
  • de btw en de administratie kosten

Niet inbegrepen in de prijs :

  • de dranken en maaltijden s’middags
  • transport A/R van domicilie tot onze ontmoetingsplaats in Frankrijk (TGV Bruxelles Midi tot aan Gare du Niort is ongeveer 175 euro pp -heen en terug )
  • reisverzekering