Priesteressen reis Kreta

30 april tot 7 mei 2021

Op Kreta staan er tempels die nog steeds resoneren met de vrouwelijk harmonische Harmonieën van Lemuria en Atlantis. Vele tempels zijn onder het water omdat het water de resonantie vasthoudt door o.a. de dolfijnen en walvissen die er nog steeds met hun hogere frequentie en liefde leven. We staan op het punt om deze oude maar tevens voor ons nieuwe trillingen in ons op te nemen en deze vanaf nu te dragen en uit te dragen. 

Het jaar 2021 is het jaar om de tempels terug te voeden met onze aanwezigheid en de Godinnen terug te eren en te betrekken in alles wat we doen op aarde. De meeste vrouwen onder ons voelen deze drang om terug de vrouwelijke stroom van creatie te voelen en de dimensies via de oude Tempels te gaan bewandelen om schoonheid hier op aarde te creëren in het nieuwe bewustzijn. 

Onze talenten komen één voor één aan bod in deze reis om terug te gaan naar wat we ooit gedurende levens hebben opgebouwd. In Griekenland en Egypte stromen deze energieën rond deze tempels terug. Het water van onze oceanen is reeds helemaal geïmpregneerd met deze vernieuwde trilling. 

Onze tijd is gekomen om vrij te zijn in wie we zijn en te doen waarvoor we hier zijn.