Maanhutten (nieuwe maan) – alleen voor vrouwen

Een magische aardegebonden overvloedige vrouwenschoot met een vuur in het midden waar je tot je vrouwelijke zachte kracht komt. Hier krijgen vrouwen elke maand de totale toegang tot hun spirituele aard en hun verbinding met verschillende dimenties om kracht uit te putten en om deze vervolgens neer te zetten en of te delen met hun community of gezin.

Elke nieuwe maan werken we met andere energieën die dan aanwezig zijn naargelang de stand van de maan ten opzichte van andere planeten. Je ontvangt er vrouwelijke ceremonies en krachtige healings die resoneren voorbij het fysieke zichtbare lichaam.

Waar :Butterfly Circles (maanhut in de tuin)

Wat breng je mee : warme kledij, wit dekentje, dikke schoenen en een kussen.

Prijs : 15 euro per keer

Data : 11 jan, 8 feb, 9 mrt, 7 apr, 6 mei, 6 juni, 4 juli, 2 aug, 1 sept, 30 sept, 31 okt, 29 nov, 29 december 2016

zie agenda

Ceremonie (volle maan) – mannen en vrouwen

Een ceremonie is een éénmalige gebeurtenis waarbij bepaalde tijdstippen (volle-nieuwe maan, eclipsen, zonnewendes, heilige dagen, geboorte, huwelijk…) gevierd worden. De deelnemers staan of zitten in een cirkel met een vuur of een altaar in het midden. De ceremonies worden aangewend om te communiceren met het heilige om inzichten te krijgen in de mysterieuze aspecten van het universum en om healing te krijgen. De ceremonies die begeleid worden in Butterfly Circles zijn geïnspireerd op de Lakota Dakota eeuwenoude indiaanse tradities . .

Waar : Butterfly Circles (in de tuin indien het droog weer is)

Wat breng je mee : warme kledij, dekentje, dikke schoenen en een kussen.

Prijs : 15 euro

Wanneer : 23/03, 22/04, 21/05, 21/06, 18/08, 16/09,17/10,14/11, 14/12 van 20u tot 21u30 

Begeleiding : Iris Pattyn (Ceremonial Leader in Native American Healing Ceremonies)

Data : zie agenda