Katharen – In de voetsporen van Maria Magdalena

23 juni tot 30 juni 2018 – enkel voor vrouwen

Vrouwelijke verbondenheid gedurende 7 dagen waarbij we dieper bij onze kern komen van wie we waren, zijn en worden. De Mysterieën worden terug geopenbaard voor al wie klaar is om een nieuwe wereld te scheppen. Via verschillende oude methodieken zullen we ons terug herinneren hoe magisch we zijn en hoe we onze magie ten volle kunnen uitoefenen in ons dagelijks leven. De diepe godinnen cultus die dateert ten tijde van Oud Egypte en daarvoor.

Als ingewijde van Isis, gebruikte Maria Magdalena methoden afkomstig uit één van de oudste alchemistische stromingen op onze planeet. Volgens de alchemisten van diezelfde stroming bevatten we 2 lichamen. Het eerste , de Khat genaamd, is ons fysieke lichaam dat leeft en sterft. Het tweede lichaam heet de Ka en is ons etherische lichaam. Het is een soort van duplicaat van het fysieke lichaam en bestaat uit pure energie . Dit Ka lichaam doordringt de Khat en de Egyptische alchemie is gericht op de transformatie van het Ka lichaam. Deze 2 lichamen zullen we tijdens deze tocht oefenen zodat we op een dagelijkse basis gebruik kunnen maken van ons grote energie reservoir.

Deze reis zal jou terug verbinden met jouw Isis – Maria Magdalena verbinding.

Wat kun je verwachten van deze reis:

Spirituele onderhoud van jouw energetische lichaam. Bescherming, voeding en terugroeping van alle delen van jouw ziel. Bidden, zingen en dansen. Initiatie en ceremonies in de grotten en tempels. Vrouwelijke verzorging, oliën,  baden en verjongingskuren met klank .

Vrouwelijke balans oefening met de zwarte maanslang  en de gouden zonneslang. Volle maanceremonie op 27 juni. Alle activiteiten gebeuren in de prachtige natuur,  in en rond heilige plaatsen.

Wanneer : Zaterdag 23 juni tem zaterdag 30 juni 2018
Waar : Katharen – Languedoc Roussillon
Prijs : 800 euro (inclusief verblijf, ontbijt en workshops)
Niet inbegrepen zijn de reiskosten en de maaltijden.

Inschrijven mail naar: Iris@butterflycircles.com