Edge mail
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 


 

 
     
 
Video uit Peru
Het Titicacameer

 
     
 
 
 

Een week geleden zaten we op het Titicacameer,  het hoogste meer ter wereld, op de grens van Peru en Bolivia. Daar ontwaken de kristallen onder het meer om “de nieuwe lente” aan te kondigen.  De Uros-indianen zijn de bewakers van kristallen stad onder het meer en leven er op rieten vlotten. 
Onze volgende activiteiten zijn sterk verbonden met deze hoge energieën en zullen uitgebreid aan bod komen tijdens ons Community Weekend.
 

 


 

 
     
 
Activiteiten
Butterfly Circles

 
     
 
 

 
Soundhealing Dagworkshop
 
Deze klankdag is een opportuniteit om je eigen stem te bevrijden en je stem te gebruiken als een krachtig instrument om jezelf te genezen.
 
 
 

 

 

 

 
Maanhut Vrouwen
 
Een magische aardegebonden overvloedige vrouwenschoot met een vuur in het midden waar je tot je vrouwelijke zachte kracht komt. 
 
 
 

 

 

 

 
Benefiet voor Standing Rock
 
Een avond voor vrede, gebed, meditatie maar vooral veel muziek. Sacred Songs & Chants for Peace! Live concert ten huize Merlyn – Erpe-mere.
 
 
 

 

 

 

 
Sound and smell
 
In deze workshop laat je je stem leiden door diverse geuren. Je zingt als het ware de geur en komt daarbij tot de meest verrassende ontdekkingen…
 
 
 

 

 

 

 
Soundhealing Dagworkshop
 
Deze klankdag is een opportuniteit om je eigen stem te bevrijden en je stem te gebruiken als een krachtig instrument om jezelf te genezen.
 
 
 

 

 

 

 
Vollemaan Ceremonie
 
Vollemaan ceremonie voor mannen en vrouwen. De ceremonies die begeleid worden in Butterfly Circles zijn geïnspireerd op de Lakota tradities.
 
 
 

 

 

 

 
Community Weekend
 
Tijdens dit weekend zullen we ons verbinden met de energieën van Mu, Lemurië en Atlantis via de spirituele ceremonies.
 
 
 

 

 

 

 
Priesteressen workshop – Yule
 
De God (de Zon) wordt geboren uit de Godin. Eigenlijk viert iedereen het Joelfeest: Horus werd uit Isis geboren, Maria bracht Jesus ter wereld.
 
 
 

 

 

 
 


 

Butterfly Circles
Community Weekend
16 – 17 – 18 Dec 2016
 
   
 
19de jaargang van het Butterfly Circles Community Weekend! Tijdens dit weekend zullen we ons verbinden met de energieën van Mu, Lemurië en Atlantis via spirituele ceremonies.
 

Bekijk hier de Video!

 

 


 

 
     
 
Enkele Sfeerfotos uit Peru