Priesteressen

Deze workshops zijn voor vrouwen die reeds een spiritueel traject achter de rug hebben en die zich graag verdiepen in dienstbaarheid aan de godin. Het zijn initiërende intensieve dagworkshops, weekends of weken waarbij we onze diepgewortelde vrouwelijke spirituele krachten gaan uitoefenen.

Als we harmonieus in ons vrouwelijk lijfje willen leven dan moeten we één zijn met de natuurlijke elementen rondom ons. Evenwicht betekent dat je afgestemd bent op alle subtiele trillingen in het universum. Onze trillingen zijn afhankelijk van het land waarop we leven . Om het land te eren gaan we alles wat in verbinding met het land staat eren en dat doen we met ceremonies op omslagpunten in de kringloop der seizoenen.

Ons lichaam verandert door het jaar heen, het zonlicht in de seizoenen hebben invloed op ons bloed en onze hormonen, maar desondanks proberen wij alles hetzelfde te doen. We proberen slapen en werken gelijk te houden en dat heeft to gevolg dat ons lichaam niet meer trilt op het land waar we wonen.

Om ons spirituele lichaam te voeden en ons fysieke, mentale en emotionele lichaam in balans te houden, gaan we ons telkens herverbinden met het land op de 4 vuurfeesten en 4 zonnewenden-equinoxen … De Keltische Goden en Godinnen komen ook aan bod.

De Keltische jaarkalender

Cruciale dagen waarop we samenkomen om ons totemdier, krachtsymbolen, medicijnwielen, spirituele namen, winden, gewaden en dergelijke te werken. De spirituele continuïteit is belangrijk om onze relaties met de andere dimensies te versterken.

priesteressen workshop

Priesteressen workshop

1 mei 2016 – Godin “Beltane”

1 mei is een magische dag waarop de grenzen tussen de normale werkelijkheid en de Andere Werelden vervagen en er dus allerlei wonderlijke dingen kunnen gebeuren . Anders dan tijdens Samhain, wanneer de doden toegang hebben tot het rijk der levenden, kunnen nu omgekeerd de levenden hun wereld verlaten en andere onzichtbare Rijken zoals bijvoorbeeld het elfenrijk bezoeken.

Heel veel vruchtbaarheidsrituelen vinden hier plaats. Dit wil niet alleen zeggen rituelen om kinderen te krijgen maar ook rituelen om de liefde aan te trekken, of rituelen om jouw projecten te laten bloeien enz… Deze vruchtbare periode wil ook zeggen dat onze sappen in ons lichaam anders stromen en we zullen ook aandacht besteden aan onze seksuele energieën die de basis zijn van ons welzijn als vrouw.

Het is ook de periode waar de Maria energieën heel actief zijn en waarbij de priesteressen de leilijnen bewandelden om zich te bevruchten met haar magische krachten

Wanneer : zondag 1 mei 2016 van 10 tot 17u
Waar : Butterfly Circles – Geertskouter 18, 1730 Asse
Wat breng je mee : kussen, dekentje,schrijfgerief en iets om te delen tijdens de middag (soep en brood is al aanwezig)

Bij mooi weer werken we in de tuin en zingen we in de eikencirkel en gaan we de leilijn wandelen tussen de velden van Asbeek.

info en inschrijven : info@butterflycircles.com

priesteress workshop

Priesteressen workshop

21 juni 2016 – “Litha” de Maangodin”

Hello Mages of Power Desire and Love,

Dinsdag 21 juni, is de zonnewende en dit is de meest krachtige periode van het jaar voor de Zonne God. Het vuur speelt een prominente rol in ons ritueel . Het element Vuur is het element van transformatie.

★ Sound + Fire = Passion ★

Litha is de maangodin en staat voor overvloed en vruchtbaarheid, macht en orde.

De planeet van de zonnewende is de maan – vuurfeesten zijn een verering van de maan. De vrouwelijke kracht van de maan staat nu op haar hoogdepunt – de maangodin verschijnt als Venus.

We zullen tijdens deze dag de “droom vuur ceremonie” uitvoeren. Dit is een oud indiaans en ook keltisch ritueel waarbij we openingen en opportuniteiten vragen om ons verslavend gedrag (in patronen) te veranderen en actie te voeren in het werkelijke leven … zodat we ons openen voor overvloed in ons leven . Het is een prachtige tijd om ook onze relaties positieve voeding te geven.

Tijdens deze ceremonie gaan we samen rond een vuur zitten in de magische cirkel van 8 eiken .

Neem een ratel of een drum mee als je die hebt en bereid je voor om veel te zingen !

Het wordt een hartverwarmende dag om nooit te vergeten !

Info of Inschrijven : info@butterflycircles.com

priesteressen workshop

Priesteressen Workshop

21 maart 2016 – “Ostara” Lentegodin

Deze keltische hoogdag is gewijd aan de godin van de lente Ostara (ook Eostar of Istar) genaamd.

Ostara is afgeleid van de Germaanse maangodin van de vruchtbaarheid Eostre en staat voor het nieuwe leven dat het punt staat te worden geboren. De 2 symbolen zijn de haas en het ei welke door het Christelijk geloof zijn geadopteerd voor de viering van Pasen. De paganisten uit de oudheid gaven elkaar gekleurde eieren als symbool van een nieuw leven en vruchtbaarheid.

★ Inschrijven is beperkt tot max.12 deelnemers ★

Deze reeks van workshops is voor de vrouw die in het ritme van haar vrouwelijke natuur wilt komen en die de spirituele kunsten wilt beoefenen. We verbinden op een diepgaand niveau en werken met spirituele voorwerpen.

★ Hierbij komt aanbod ★

✔ Het maken van krachtvoorwerpen.
✔ De kunst van een altaar.
✔ Dromen begrijpen.
✔ Channeling
✔ Pendelen
✔ Ceremonies of rituelen
✔ Het werken met onze Keltische Goden en Godinnen
✔ Koken
✔ Kunst en symbolen

★ Praktische info ★

Waar : Butterfly Circles Geertskouter 18, 1730 Asse
Wanneer : van 10-17u
Wat neem je mee : kussen, dekentje,dunne schilderborsteltjes en verf en zaadjes.
Bijdrage : 80 euro (inclusief -soep en brood – pannekoeken en thee)
Inschrijven : mail naar iris@butterflycircles.com
telkens van 10 u tot 17 u

Workshop etherische oliën ! 

Kom ervaren hoe hemelse geuren je welzijn en gezondheid in alle opzichten kunnen ondersteunen .Verdiepingsworkshop in de emotionele werking van de oliën .
Zondag 30 april 2016 van  14.30- 16.30
Plaats: Geertskouter 18, Asbeek
Kosten: 10 euro (inclusief boekje). 
Graag vooraf inschrijven : info@butterflycircles.com

Priesteressen in Venetië

‘Toen ik naar Venetië ging, werd droom mijn adres.’Proust . Dit is ook wat mij daar als priesteres naar toe trekt. De verbeelding komt naar boven en zet je spirituele lichaam in werking. Onze verbeelding is het vertrekpunt van de spiritualiteit . 
We maken een slingerende spirituele tocht via verschillende kleine straten, stromen en lagunes,  om te komen in verschillende tempeldomeinen. 
We zullen de ondergrondse levende energieën van de drakenmoeder en priesteressen gaan eren en gaan voeden. Venetië heeft nog heel veel verborgen vrouwelijke priesteressen geheimen die we samen gaan ontdekken .  
We verblijven op een eiland niet ver van de stad op loopafstand van het strand waar we rustig kunnen mediteren en ceremonies doen in de natuur. 
Indien je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden in een mail.
Wees er vlug bij want de vliegtickets worden nu reeds geboekt ! Hoe vlugger je erbij bent hoe goedkoper de vluchten.  
 
 
Er zijn reeds een aantal inschrijvingen binnen dus wacht niet te lang want de groep is beperkt tot 12 priesteressen !