Shipibo Elder – Donna Juanita komt naar Butterfly Circles (VOLZET)

3-4-5 december 2018

Dona Juanita, een Shipibo-Konibo vrouwelijke genezeres komt naar Butterfly Circles op 3-4-5 december 2018 .

Als kind werd Dona Juanita gekozen om deel te nemen aan de ceremonies van de oude wijze Shipibo-Conibo healers vanuit het Amazone woud in Peru. Deze oorspronkelijke bewoners zijn gekend als “De astrale reizigers” . Sedert de eerste contacten met de Westerse wereld hebben ze hun mysterieuze heilige geometrische patronen gedeeld. Ze gebruiken deze op hun lichamen, gezichten, vezels en ook hun kledij.

Dona Juanita herinnert zich nog steeds hoe haar grootmoeder de helende Ikaros zong voor haar. Vandaag is ze trots en blij om deze helende gezangen als grootmoeder en moeder verder te mogen zingen en te delen met ons.

“In de handen van vrouwen is er zachtheid, er is kracht, er is liefde, er is een sterk medicijn welke ze ontvangt door de zegening van Sacha Mama, onze moeder Jungle, die ons de heilige helende Ikaros leert “

DAG 1 : maandag 3 december (volzet)

PRIVATE HEALING SESSIE – 45 min. per persoon (VOLZET) 

Veel van onze ziektes komen voort van de tijd dat we nog in onze moeders buik zaten. Grootmoeder Juanita wenst mensen te helpen om deze problemen van trauma’s te genezen. Deze privé sessie is een unieke opportuniteit voor Dona Juanita om in directe interactie te staan met de problemen en trauma’s van het individu. Tijdens deze healing zal ze haar Ikaros (heilige liederen) oproepen en andere natuurlijke elementen zoals de heilige Tabak en natuurlijke schilderingen of non permanente tattoos aanbrengen. De natuurlijke verven bestaan in variëteiten en kleuren dat ze meebrengt vanuit haar Amazone Medicinale tuin. Hierbij zullen de deelnemers zich terug in een spirituele balans brengen. Harmonie herstel met de levensenergie en de hogere energieën van de Kosmos.

Prijs per sessie : 90 euro (VOLZET)

DAG 2 : dinsdag 4 december van 11u  tot 19 u

CEREMONIELE WORKSHOP:  Astrale reis – Kunst van het reinigen van de levensenergie (LAATSTE PLAATS)

Volgens Shipibo-Conibo Meesters (Amazone native tribe) kan de onzuiverheid van ons astraal lichaam onze trauma’s  onmiddellijk beïnvloeden. Dit wordt gereflecteerd in ons karakter, gevoelens, emoties en ook acties en kan leiden tot een negatieve keten van angst, afwijzingen, schuldgevoelens, boosheid en ziekte .

In deze workshop zal Dona Juanita haar speciale teachings delen over het zuiveren van het Astrale lichaam. Het zal een volle dag van genezing zijn door haar Ikaros (heilige liederen) waarbij ze ook de gezichten en lichamen van de deelnemers zal schilderen . Deze  natuurlijke verf die ze aanbrengt is een ritueel die reeds meer dan 1000 den jaren bestaat en het geeft de mogelijkheid om terug in harmonie te komen met de natuur en het universum dat ons omringt.

Ze zal de deelnemers ook uitnodigen om deel te nemen aan de reinigende dansen onder leiding van de ceremoniële en heilige liederen van Dona Juanita.

 

DAG 3 : woensdag 5 december van 11u tot 19u

SACRED CIRCLE OF WOMEN WORKSHOP – voor mannen en vrouwen ! (VOLZET) 

Dona Juanita zal een speciale ceremonie houden : “De heilige Cirkel van het Vrouwelijk Medicijn”.

Deelnemers zullen amazone healing technieken leren om toegang te krijgen tot hun eigen persoonlijke innerlijke wereld. Vele ziektes en fysieke problemen die we doormaken komen voort uit een energetische onbalans dat zich kan manifesteren in het emotionele lichaam, het mentale lichaam en nog meer in het spirituele lichaam. Dit kan leiden tot een blokkade op ons seksuele lichaam . De meeste healers voelen dat als het seksuele lichaam gevoelig is, het nood heeft aan speciale aandacht om het in evenwicht te brengen.

In deze krachtige cirkel van heilige vrouwelijke energieën, zullen de deelnemers de Ikaros en de heilige dans aanleren om zo evenwicht te brengen in het mentale, emotionele en spirituele lichaam. Daarbij zal Dona Juanita een energetische zuivering verrichten, die de energetische balans van de andere lichamen op andere niveau’s zoals het seksueel en het fysieke lichaam, zal restaureren. Hierbij zal de deelnemer meer levenskracht ervaren .

Draag losse kledij en neem een ceremoniële rok of kleed mee. De Shipibo geloven erin dat als je een rok draagt (ook de mannen !!! ) dat je in een dichter contact komt met de helende energie van Sacha-Mama .

Prijs : 110 euro per dag

 

Pratische info:
Plaats: Butterfly Circles – Geertskouter 18 – 1730 Asse, Asbeek.
Datum: 3 (VOLZET)  – 4(nog een paar plaatsen vrij) – 5 december(volzet) 2018
Lesgevers: Donna Juanita (Shipibo elder) & Iris Pattyn vertaling

 

Inschrijvingen NIET MEER MOGELIJK