The Gatherings

Online events

Bijeenkomsten onder de kracht van de volle maan om onszelf te verbinden vanuit ons hart met de nieuwe aarde. 

 

Veel mensen vragen zich af hoe ze in hun hart kunnen blijven terwijl er zoveel chaos, woede en dominantie heerst.

We krijgen meer en meer een gevoel van onmacht en smachten naar vrijheid.

Ons vuur begint te branden, (na 1000den jaren onderdrukking en leugens) en zet ons aan om terug onze eigen authentieke natuurlijke krachten op te eisen. 

Dit hoeven we en kunnen we niet alleen. De nieuwe aarde werkt in cirkels.

Dit wil zeggen: als je gaat leven met mensen die in hetzelfde matrix patroon leven als jou, dan ga jij automatisch vanuit jouw liefde leven en niet vanuit jouw angst. (Dit is wat de Essenen deden nl. in communities gaan leven) Het probleem hier is dat we niet meer in communities wonen maar dat we geleefd worden vanuit een collectieve maatschappij die trilt op een heel oud patroon die gebaseerd is op angst en separatie. 

 

Deze bijeenkomsten zijn ontworpen om ons los te koppelen van de oude matrix en ons samen te verbinden met de nieuwe matrix die gebaseerd is op liefde. 

Hier krijg je oefeningen, meditaties, tips, advies en channelings die je in jouw dagelijks leven kunt integreren zodat je het gevoel hebt dat we deze transformatie samen ondergaan zonder moeite en met veel liefde . 

Het is een platform waarbij je jouw vraag kunt stellen en waarbij we samen werken aan een groter bewustzijn van liefde in ons dagelijks leven. 

Waar: Online.Join Zoom Meeting

Prijs: 22€ 

Data in 2022: * 16/5 * 14/6 *10/10 * 8/11

Uur:  20u tot 21u00

YouTube tribe

youtube-logo-png-transparent-17.png
Click the logo or the image to join our YouTube tribe.
butterfly circles you tube.png