Video Vibraties van de maand – November 2016

Bekijk hieronder de video

Deze maand november is één van de belangrijkste maanden van dit jaar. Binnen enkele dagen, 14 november om precies te zijn hebben we een supermaan. Deze maan staat heel dicht bij de aarde en zal ons emotionele lichaam helemaal beïnvloeden.

Het is al volop aan de gang dat we onze emoties meer en meer gaan voelen maar we komen op een TOP punt. Dit wil zeggen dat er iets aan het exploderen is in onszelf. Het is dus heel belangrijk om te zien wat we nog gaan meenemen in ons nieuwe leven en wat we gaan loslaten.

Deze maan gaat een prachtige maan zijn om beslissingen te nemen wat je kan loslaten. Een paar tips die ik je kan meegeven: Kijk eens in je kleerkast welke kleren je nog wil aandoen. Kijk eens in je vriendenkring welke kennissen er nog vibreren op onze energie. Het is de bedoeling dat we vibreren en resoneren met de groepen waarbij we thuishoren.

Deze maand November zitten we nog altijd met de zon in schorpioen en dit is heel belangrijk. Het zijn de emoties. Dus ga voelen wat voor jouw belangrijk is. Ik wens je een fantastische supermaan!

Op 14 November doen we bij Butterfly Circles een hele mooie Vollemaan Ceremonie en ik breng ook wat water mee van dit Titicacameer. Wat je achter mij ziet is het Titicacameer en daarover vertel ik meer in een volgende editie.

Je doet ons een groot plezier door hieronder je inzichten, inspiratie of ervaringen te delen.

Comments