top of page

Ecstatic Dance Weekend in Durbuy

Iris Pattyn - Sunra Project - Caroline S' Jegers

Nieuwe-banner-Durbuy15.jpg

Vrijdag 25 okt tot zondag 27 okt 2024 in Durbuy

Wat als we nu eens samen op Ecstatic Dance weekend gaan in DURBUY?

Al die fijne, gezellige en warme mensen wat beter leren kennen. 2x Ecstatic Dance per dag en tussendoor genieten van elkaars gezelschap, prachtige natuur en lekker eten. We voorzien ook een zangcirkel om samen onze stem tot expressie te brengen. En natuurlijk een fijne, grote danszaal en genoeg slaapplekken voor iedereen. Lekker vegetarische maaltijden en een grote vuurceremonie buiten in het bos.

Sunra Project, Iris Pattyn & Dj Heidi brengen het beste van zichzelf.

Datum: Vrijdag 25 okt tot zondag 27 okt aankomst vanaf 17u (Opening start om 20u) tot 4 februari zondagmiddag 17u

Locatie: Dennenheuvel - Mont des Pins 100 - 6941 Durbuy

Prijs: 350 euro alles in (retreat - slapen - vegetarische maaltijden)

We logeren in de hotelkamers van Dennenheuvel. Kamers van 3 tot 5 personen met eigen badkamer. 


Welkom vanaf 17u vrijdagavond.

 

Openingsceremonie is om 19u30.

Meebrengen: Voldoende losse danskledij - ook iets warms voor tijdens de vuurceremonie buiten - zitkussentje en deken - yogamat - wandelschoenen - pantoffels

Vragen of inschrijven? Stuur een Whats App berichtje naar Dimitri +32476899100. Dan sturen we jou de praktische informatie.

Voel je een grote JA? Schrijf je dan meteen in a.u.b. Zo weten we hoeveel lieve dansers we ongeveer mogen verwachten.

Graag tot dan,
Hartelijke groetjes,
Dimitri & Iris

Ps: We maken later nog een carpool overzicht aan, zodat we zoveel als mogelijk kunnen samen rijden.

Begeleiders

Dit is Iris

Iris Pattyn is Bezielster van Butterfly Circles, een organisatie gespecialiseerd in spirituele bewustzijnsverruimende workshops in binnen- en buitenland. Iris heeft een praktijk in Asbeek waar ze dagelijks cliënten ontvangt om hen therapie op maat te geven. Spiritueel Ceremonieel Leider in Native American Healing Arts.

Na haar filmstudies werkte Iris Pattyn een tijd als geluidsingenieur op diverse filmsets, onder meer die van : ‘Karakter’ , de Oscar winnende Nederlandse film van Mike Van Diem. Door die ervaring verdiepte zij zich steeds meer in de verschillende niveaus en klankkleuren van de menselijke stem. Het werd haar passie te leren luisteren ook voorbij het hoorbare.

 

Daartoe ging ze de rituelen van aarde gebonden volkeren bestuderen en nam deel aan diverse ceremonies waar werd gezongen en gedanst. Telkens weer werd ze opgenomen door de grootmoeders om uit te wisselen en leerde ze verschillende vormen van rituelen en vrouwelijke genezingsmethodes. Ze verbleef in Indiaanse gemeenschappen in de VS alsook in Zuid-Amerika. De stemmen van die volkeren ervoer ze als harmonisch en zuiver, onder meer hun boventonen waren veel hoorbaarder in hun heilige gezangen en spreektaal dan in andere culturen.

 

Na 20 jaar onderzoek naar de ‘secret knowledge’ en toepasbare technieken van allerlei wijsgerige strekkingen ( die van sjamanen, maar ook die van monniken, dans- en stemgenezers enzovoort) ondersteunt zij sinds lange tijd mensen in de zoektocht naar hun eigen harmonie. Het is haar passie om als Soundhealer en Priesteres mensen te helpen en te ondersteunen bij hun levenspad, als onderdeel van haar trouwens bijzonder ‘geaarde’ aanpak.

iris-pattyn-foto.jpg
foto Dimitri.jpg

Sunra Project

Dimitri ontdekte voor het eerst Ecstatic Dance in 2012 in Amsterdam, daar ging hij regelmatig dansen omdat er toen in België nog geen Ecstatic Dance te vinden was. In 2014 starte hij samen met enkele collega's Ecstatic Dance Belgium op. Sindsdien speelde hij honderden Ecstatic Dance deejay sets onder zijn toemalige naam: "Dj Mantradeli" Ook in Amsterdam was hij in die tijd vaak te horen tijdens de magische zondagochtenden in Club Lite. Veel van zijn mixen zijn online te vinden op: https://www.mixcloud.com/mantradeli/

Na een paar woelige jaren van innerlijke transformatie en een pauze is hij weer helemaal terug. Samen met Iris Pattyn organiseert hij wekelijkse Ecstatic Dance op vrijdagavond in Gent.

Hij veranderde zijn artiestenaam naar "Sunra Project" waaronder hij ondertussen 3 muziekalbums heeft uitgebracht. Zijn muziek is te vinden Spotify. Zijn 4de album is net uitgebracht in samenwerking met Iris Pattyn, een fantastische Soundhealing Zangeres met meer dan 25 jaar ervaring. Onze bandnaam samen is Ishtatara. Het album kan je hier beluisteren: www.ishtatara.com

Dj Heidi

After many years of experiencing ecstatic dance as a dancer - and later also as an organizer - I felt the calling to color the dance floor as a DJ. I love to share gifts with the world through sounds and vibrations, supporting people to dance and express themselves through body language. Rich variations of rhythms such as tribal, classical, retro-house, bass, trance, shamanic tunes, … Wonderfully traveling through the dance of life. www.sunsetdance.be

DjHeidi-Ilse.jpg
bottom of page