top of page

Individuele healing

Healing

Healing

Video afspelen

Complete verzorging van je energie stroom die essentieel is voor gezondheid en persoonlijk welzijn.

Wij bestaan uit vele energievormen die door en om de fysieke laag heen stromen. Er vindt een voortdurende wisselwerking plaats tussen al deze lichamen en alle andere zichtbare en onzichtbare levensvormen in het universum. Ziektes manifesteren zich bijvoorbeeld eerst in het etherische lichaam vooraleer ze zich manifesteren in het fysieke lichaam. Rond ons lichaam bevindt zich een energetische laag die de blauwdruk laag heet en deze laag bevat alle informatie van ziektes of blokkades die nog niet of reeds wel gemanifesteerd zijn in het fysieke lichaam.

Bij een eerste bezoek wordt deze  blauwdruk laag heel nauwkeurig gelezen om nadien de juiste informatie mee te nemen in een healing.

Tijdens de healing worden blokkades en vastgelopen energiestromen vrijgemaakt. Vervuilde chakra’s alsook energieën van andere mensen of ruimtes, die jou niet dienen worden opgeruimd. Op het einde vindt de harmonisatie plaats zodat je lichaam terug klaar is om zich te voeden met gezonde informatie.

Na zo’n healing wordt er advies gegeven en indien nodig worden er oefeningen of stem-medicijnen meegegeven. Als we daar geregeld op werken is de kans groot dat je veel ziekteprocessen niet hoeft door te maken. Soundhealing

Prijs :  150€/2uur (enkel na afspraak)

Je kan een afspraak boeken via de boekingsknop onderaan de pagina: