top of page

ma 01 mei

|

Butterfly Circles

Beltane

Beltane (meifeest) betekent letterlijk 'helder vuur' en verwijst naar de Keltische Zonnegod 'Bel', de Zonnegod. Beltane is het vruchtbaarheidsfeest en staat voor zon/vuur, licht en leven. Vooral vruchtbaarheid en de opkomende krachten van de Lente worden gevierd en geëerd tijdens dit feest

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Beltane
Beltane

Tijd en locatie

01 mei 2023, 10:00 – 15:00

Butterfly Circles, Geertskouter 18, 1730 Asse, België

Gasten

Over het evenement

Nu maandag vieren we het liefdesfeest Beltane. Hoogstwaarschijnlijk wordt het lekker weer en kunnen we samen  de tuin in vliegen!µ

Beltane (meifeest) betekent letterlijk 'helder vuur' en verwijst naar de Keltische Zonnegod 'Bel', de Zonnegod. Beltane is het vruchtbaarheidsfeest en staat voor zon/vuur, licht en leven. Vooral vruchtbaarheid en de opkomende krachten van de Lente worden gevierd en geëerd in de context van een spirituele zoektocht. Het is een uitbundige en vrolijke viering. Een feest van geliefden en verbinding. Mannelijke en vrouwelijke krachten worden verenigd. De viering van de Beltane laat ons volledig openstellen voor de overvloed van het leven.

De tijd om gemaakte plannen tot uitvoer te brengen. Om ze in hun kracht te gaan zetten. Om de creativiteit en inspiratie te laten stromen. We gaan in één grote ceremonie van liefde zitten !

Heel veel culturen werken met het elektromagnetisch veld van de aarde om zich op te laden via ceremonie. In onze vroegere Keltische periode gingen wij de liefde gaan bedrijven in de natuur.

De gedachte hierachter was dat hun liefdesspel een extra stimulans zou zijn voor de vruchtbaarheid van de aarde. We gaan in één grote ceremonie van liefde zitten! Dit is een kans om trouw te beloven aan jezelf in de eerste plaats.

Als je je jezelf volledig kunt omarmen en liefde kan voelen voor je lichaam, geest en ziel, dan kun je deze liefde ook aan een ander geven. Voor deze dag is het belangrijk dat je jouw wens ivm relaties duidelijk meeneemt.

Hier gaan we onze intenties zaaien en vragen we inzicht in relaties en wat het betekent de dag van vandaag.

Tickets

  • Beltane - ticket

    € 60,00
    +€ 1,50 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page