top of page

ma 20 jun

|

Butterfly Circles

Litha

Litha, middelpunt van de zomer waar de zon op haar hoogste punt staat. De langste dag vol overvloed, vruchtbaarheid en vreugde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Litha
Litha

Tijd en locatie

20 jun 2022, 10:00 – 15:00

Butterfly Circles, Geertskouter 18, 1730 Asse, België

Gasten

Over het evenement

De zonnewende is de meest krachtige periode van het jaar voor de Zonne God. Het vuur speelt een prominente rol in ons ritueel. Het element Vuur is het element van transformatie.

Litha, middelpunt van de zomer waar de zon op haar hoogste punt staat. De langste dag vol overvloed, vruchtbaarheid en vreugde. Hierbij is de ontvangende en gevende schoot van de Godin onontbeerlijk. Zij is de gulle, warme moeder met open armen om ons te ontvangen.

Gedurende de midzomernacht staat de poort van de elfenwereld open en het is de krachtigste periode van het jaar voor de Zonnegod maar ook het hoogtepunt van de maangodin die verschijnt als Venus.  Het vuur speelt een prominent rol en is heel transformerend.

★ Sound + Fire = Passion ★

Litha is de maangodin en staat voor overvloed en vruchtbaarheid, macht en orde. We zullen tijdens deze dag de “droom vuur ceremonie” uitvoeren. Dit is een oud indiaans en ook keltisch ritueel waarbij we openingen en opportuniteiten vragen om ons verslavend gedrag (in patronen) te veranderen en actie te voeren in het werkelijke leven … zodat we ons openen voor overvloed in ons leven. Het is een prachtige tijd om ook onze relaties positieve voeding te geven.

Tickets

  • Litha - ticket

    € 60,00
    +€ 1,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page