top of page

di 04 apr

|

Van Boetzelaerlaan 21, 2581 AA Den Haag, Nederland

Sounds and Smells - op reis naar jouw geurgeheugen

Wil je de oliën ervaren op een manier zoals je dat nog nooit gedaan hebt? Kom dan naar de workshop SOUNDS AND SMELLS – OP REIS NAAR JE GEURGEHEUGEN, begeleid door soundhealer Iris Pattyn. Pure magie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sounds and Smells - op reis naar jouw geurgeheugen
Sounds and Smells - op reis naar jouw geurgeheugen

Tijd en locatie

04 apr 2023, 10:00 – 15:00

Van Boetzelaerlaan 21, 2581 AA Den Haag, Nederland

Over het evenement

Het limbische deel van de hersenen speelt een grote rol bij het ervaren en interpreteren van ingrijpende ervaringen, in het bijzonder angst en trauma. De twee onderdelen die het belangrijkst zijn voor het verwerken van emoties, de amygdala en de hippocampus (de plek van ons geheugen), liggen vlak bij de reukzenuw. Zij behoren tot het oudste deel van onze hersenen, het reptielenbrein. Geheugen, emoties en reuk zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Sterker nog, het reptielenbrein reageert alleen op geur en resonantie.

 In deze workshop laat je je stem leiden door diverse geuren. Terwijl je verbinding maakt met de spirit van planten geef je met je stem uitdrukking aan de geur. Daarmee worden portalen naar andere dimensies geopend waarbinnen je kunt op reis kunt gaan en ook diep trauma helen. Deze avontuurlijke reizen zijn nooit tweemaal hetzelfde, dus ook mensen die de workshop al eens meegemaakt hebben zijn welkom. Je verdiept je ervaringen met elke ronde en je leert de oliën kennen als nooit tevoren.

Voor deze workshop hoef je niet te kunnen zingen, alleen maar bereid te zijn je stem te gebruiken We geven deze workshop zowel in Nederland als in België.

Nederland: dinsdag 4 april 10-15 uur Plaats: Van Boetzelaerlaan 21, 2581AA Den Haag Prijs: € 60

Opgeven bij Rudolphine Eggink, rudolphine.eggink@ziggo.nl Maximum aantal deelnemers: 8.

Deel dit evenement

bottom of page