top of page

wo 14 feb

|

Schipluiden

Werelddag van de Soundhealing met Iris Pattyn - Op Hodenpijl (NL)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Werelddag van de Soundhealing met Iris Pattyn - Op Hodenpijl (NL)
Werelddag van de Soundhealing met Iris Pattyn - Op Hodenpijl (NL)

Tijd en locatie

14 feb 2024, 19:30 – 21:00

Schipluiden, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden, Nederland

Over het evenement

Op 14 februari 2024 neemt “Op Hodenpijl” deel aan “The World Sound Healing Day” met een speciale avond gewijd aan zingen voor heling.

Sinds 2002 is 14 februari uitgeroepen als de ‘Internationale Dag van Stem- en Klankheling’. Deze dag werd geïnitieerd door Jonathan Goldman in de Verenigde Staten. Hij is een pionier op het gebied van klanktherapie en het gebruik van de stem als instrument voor innerlijke waarneming en therapie.

Deze dag brengt duizenden mensen van over de hele wereld samen, die klanken van liefde en mededogen zingen voor onze Aarde en de hele mensheid, om zo een nieuw bewustzijn te helpen tot stand brengen.

Iris Pattyn, zangeres, soundhealer en stemtherapeute, onder andere ingewijd door Lakota genezers zal vanavond dit event – voor de voor de 21ste keer op rij! – begeleiden. Zij nodigt ons uit om onze stemmen te verenigen met die van duizenden mensen over de hele wereld.

Iris zal beginnen met een opwarming met erna een ceremonie waarbij we klinken voor de aarde.

Speciaal verzoek: Draag – als het mogelijk is – zoveel mogelijk witte kleding om zo bij te dragen aan een lichtgevende sfeer.

Deel dit evenement

bottom of page