top of page

Workshop 'Jouw stem als medicijn' en
mystiek klankconcert 'Pleiadès'

Zaterdag 22 april 2023

IMG_7802.JPG
butterflycircles_edited.jpg

Jouw stem als medicijn

Authentiek klank maken met je stem en samen zingen is een zachte maar tegelijk krachtige manier om je lichaam van kop tot teen te ontspannen, volop in contact te komen met jezelf en je emoties te laten stromen.

Je hoeft helemaal geen zangervaring te hebben en het maakt niet uit hoe je stem klinkt. Hoe authentieker, hoe krachtiger de klankvibraties.

Sinds het begin der tijden gebruiken mensen klanken als medicijn. Soundhealing was een belangrijk onderdeel van de esoterische mysteriescholen in Egypte en later in Griekenland.
Zingen heeft een ongekende kracht voor (zelf)heling en transformatie daar het doortrilt tot op celniveau. Klanken genereren ook vibraties die impact hebben op onze hersenen, die op hun beurt onze fysische, emotionele en mentale toestand beïnvloeden. Vele natuurvolkeren begrijpen nog steeds de wetten en de krachten van klanken en gebruiken deze in een dagelijkse context.

Onder begeleiding van Iris Pattyn zal je tijdens deze workshop de gelegenheid krijgen om je stem te laten klinken op verschillende manieren die heilzaam zijn voor jezelf en de groep.

Na de workshop kan je je verder laten onderdompelen in de klanken en de trillingen van het mystiek klankkoor Pleiadès. 

IMG_7645.JPG

Mystiek klankconcert 'Pleiadès'

Onder leiding en inspiratie van Iris tunen Marleen, Sabine, Kerlijne, Leen, Martine en Gudrun in op het Pleiadisch bewustzijn en vormen zij samen één kanaal dat de universele energie via klanken en liederen laat doorstromen naar alle aanwezigen.

Pleiadès brengt een nieuw programma geïnspireerd door de Isis-mysteriën, oeroude tempelwijsheid, pure klanken, mantra's en liederen met een oude ziel, een eigen verhaal ... 

De beginfase van het concert zorgt voor het openen van de energiecentra - de chakra’s - om daarna over te gaan in helende klanktrillingen en harmonische boventonen die resoneren met de omgeving. Dit alles biedt je een helend klankbad als je je hiervoor openstelt.

Op het einde van het concert nodigt Pleiadès je uit om opnieuw te verbinden met jouw stem.

IMG_7645.JPG

Wanneer : zaterdag 22 april 2023 
Workshop : 18u00 - 19u00    Klankconcert : 19u30 - 20u45 
 

Waar : In 'Emmaüs' te 9300 Aalst, Louis D'Haeseleerstraat 17  

Prijzen : workshop €12, concert €10 of workshop+concert €22   (incl. koffie, thee, water)
            Geen voorafbetaling, maar cash te betalen aan de inkom, aub !

Inschrijven via iris@butterflycircles.com
    

bottom of page