top of page

Amazon Shipibo Maestros-Healers

shipibo-banner.jpg

Doña Maria and Don Elmer komen naar Butterfly Circles
3 en 4 december 2022

"Het tijdperk om onze vrouwelijke en mannelijke energieën in evenwicht te brengen, is begonnen."

In de wonderbaarlijke ‘groene’ wereld waarin dit prachtige paar leeft,
zijn de natuur en zijn heilige Amazone-geesten werkelijk alles.
Inclusief de mystieke goden die hen zegenden,
zowel in hun verbintenis als ‘vrouw en man’
alsook in hun gave als ‘Maestros Healers’.

Doña María en Don Elmer (zoon van de buitengewone “Mama Selmira”) zijn ‘Maestros Healers’ van het Amazone ‘Shipibo’ volk. Ze maken hun allereerste reis buiten het Amazone gebied.


Hun missie is om PachaMama (Moeder Aarde) en haar kinderen terug in balans te helpen komen.

Ze zullen de krachtige ceremonies en genezingssessies die ze van hun voorouders hebben geleerd, liefdevol met ons delen. Hierbij zingen ze de Ikaros (magische gezangen) die ze ontvingen van hun heilige Spirits. En daarbij zullen ze ook werken met de krachten van de natuur en diens genezende elementen, die ze van Moeder Amazone ontvingen.

We hebben hen uitgenodigd voor een tweedaags seminarie waarin ze hun Amazone kennis en wijsheid met ons zullen delen.

shipibp-dag2.jpg

Dag 1: De Astrale Reis - 3 dec 10u00 tot 17u00

In deze ceremoniële workshop zullen Doña Maria en Don Elmer hun kennis delen van de essentie van de Shipibo wijsheid. En hier meer specifiek ook de leringen omtrent the zuivering van het astrale lichaam.

Het wordt een dag vol genezing via hun Ikaros (heilige liederen).

Terwijl ze hun ceremoniële pijpen met de genezende Mapacho tabak roken, zullen ze delen van het gezicht of/en de borst beschilderen bij de deelnemers. Dit gebeurt met een natuurlijke verf, gemaakt van fruit.
Deze verf wordt al duizenden jaren door de Amazone natives gebruikt, en helpt ons in een prachtige staat van harmonieuze spirituele heling te komen, zowel met de natuur als met het hele universum rondom ons.


Dit is een niet-permanente, tijdelijke. Deelnemers kunnen kiezen tussen geverfd worden met een natuurlijke verf die slechts enkele uren blijft of een verf die tot 7 dagen kan blijven en op een natuurlijke manier verdwijnt.

Er zal ook tijd zijn voor groepsreinigingsdansen onder begeleiding van de ceremoniële liederen van dit prachtige koppel uit de Amazone.

Lichaamsdelen die beschilderd worden:

het gezicht (deel van het mentale niveau) en/of de borst (het emotionele niveau) Volgens de Amazone Shipibo Maestros kunnen de onzuiverheden in ons Astrale niveau onze trauma’s rechtstreeks beïnvloeden. En dit wordt weerspiegeld in ons karakter, onze gevoelens, emoties en handelingen.

Dit kan dan leiden tot een opeenstapeling van gevoelens als angst, minderwaardigheid, schuld, woede en vooral tot ziekte.

shipibp-dag22.jpg

Dag 2: Het Spirituele pad - 4 dec 10u00 tot 17u00

Het spirituele niveau is één van de meest gevoelige gebieden van ons energetische lichaam en tegelijk ook het belangrijkste centrum van onze levensenergie.

Volgens de Amazone genezers bevindt de toegangspoort tot dit niveau zich in onze zonnevlecht en daarom concentreren ze alle heling in dit gevoelige, prachtige gebied.

Hier ontvangen we een diepe genezing en zuivering door het opheffen van mogelijke blokkades. Doña Maria en Don Elmer zullen deze dag wijden aan het uitvoeren van een diepe reiniging van onze
levensenergie, door middel van een ceremonieel schilder ritueel op de zonnevlecht.

De mysterieuze ontwerpen die ze schilderen, zullen geleidelijk op de huid verschijnen en onze geest ook helpen om onze mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen.

Ze zullen hiervoor ook hun ceremoniële pijpen met de heilige Mapacho tabak gebruiken. Oude Ikaros (sacrale gezangen) zullen gedurende het hele proces worden gezongen om bescherming te brengen in dit heilige
gebied, en zo in harmonie te komen met onszelf en met de geesten van de natuur en al diens wijsheid.

 

Dit is een niet-permanente, tijdelijke verf. Deelnemers kunnen kiezen tussen geverfd worden met een
natuurlijke verf die slechts enkele uren blijft of een verf die tot 7 dagen kan blijven en op een natuurlijke manier verdwijnt.

Video Shipibo weekend - Nederlands

Amazon Shipibo Maestros-Healers komen naar Butterfly Circles