top of page

Secret Destiny Traveling

"We maken geen reis, het is de reis die ons maakt…"

30 mei tot en met 8 juni 2022

secret destiny travel.JPG

Deze reis is voor de spirituele avontuurlijke durvers die ondergedompeld willen worden in het NU moment en die het ene moment na het andere zullen beleven. We koppelen ons los van een doel. De reis zal de activiteiten en bestemming ontrafelen terwijl we zingend, lachend en ontspannend wandelend onderweg zijn. 

 

Deze Reis biedt je een onderdompeling in natuurkrachten waar je de elementen proeft: oceaan, maagdelijke stranden, plateau’s, bossen, heidevelden. Je zult de kracht en magie voelen van neolithische vindplaatsen uit de diepten van de tijd die vibreren op verre voorouders, soms gepost aan de poorten van de oceaan… Je lijfje zal trillen na een extatische dans rond een groot kampvuur aan de rand van een oceaan. Je smaakpapillen zullen de lokale gerechten dankbaar zijn na een fixe wandeltocht. 

 

Deze reis biedt je de mogelijkheid jezelf te ontbinden uit de oude patronen en je nieuwe zelf  te ontmoeten in nederigheid,

eenvoud en volle aanwezigheid. 

Deze reis biedt je de mogelijkheid om jouw nieuwe zelf te creëren in een gedragenheid van een mooie groep van 7 mensen. 

 

 

MET WIE REIS JE?

Iris PATTYN

Als geluidstechnicus in haar "eerste leven" ontmoette Iris veel inheemse volkeren, medicijnvrouwen en mannen (sjamanen) die nog steeds dronken uit de bron van het oude volk.  Haar grote liefde voor oerklanken, mantra’s en gezangen zul je al gauw merken tijdens deze reis. 

Ze is nu reeds meer dan 18jaar internationaal leraar soundhealing en spirituele gids. Reizen met Iris voelt al snel alsof je deel uitmaakt van een grote familie. 

 

Yannick GOOSSE

Gepassioneerd door reizen, bijzondere ontmoetingen en gemagnetiseerd door "natuurlijke open ruimte", "drinker van de open zee", organiseert Yannick al bijna 30 jaar reizen op minder bewandelde paden, vaak afgelegen, in een hartelijke ontmoeting met de mensen die er wonen, daar waar de elementen nog vertoeven, waar de natuur vibreert in haar buitengewone kracht en schoonheid.

 

PRAKTISCH 

Wanneer: van 30 mei tot en met 8 juni 2022

Waar : geheime bestemming 

Voor wie: voor de mensen met een goede gezondheid en met de fysieke mogelijkheid om bepaalde dagen tussen de 2 à 4 uur te wandelen in een rustig tempo. 

 Voor mensen die graag spiritueel actief zijn en zich graag verbinden in één grote liefdevolle familie. 

Prijs: nog te bepalen 

 

Inclusief

Accomodatie met halfpension (op basis van 2persoonskamers)

Alle transfers 

Alle inkomgelden 

Professionele ondersteuning van Iris en Yannick 

BTW en administratiekosten 

 

Exclusief :

Lunch en drankjes 

Retourvervoer van huis naar één ontmoetingspunt in België 

Annulerings en bijstandsverzekering. 

bottom of page