top of page

Spirituele Initiatie Workshop Sardinië

Sardinie.jpg

 

Deze reis is reeds volzet! 

We bevinden ons in tijden waar we meer en meer onze eigenheid als vrouw willen opeisen, daar we niet langer willen vastzitten in een patriarchaal systeem met oude waarden, die niet meer in harmonie zijn met de natuur en deze tijd. Wij vrouwen hebben ons in het verleden (sedert jong meisje) veel te snel met een man of andere mensen ‘ge’bonden waardoor we onze eigenheid en ‘ver’bondenheid volledig verloren en daardoor afhankelijk werden.

Na vele omwentelingen in relaties heb ik een sleutel gevonden die mij heel erg heeft geholpen en die mij in een nieuw krachtveld heeft gebracht. Dit wil ik graag delen, zodat meer en meer vrouwen op een onafhankelijke manier hun eigen unieke kracht terug kunnen voelen en gebruiken om de nieuwe aarde te scheppen. Ik ben helemaal niet tegen mannen (in tegendeel) maar ik ben voor vrouwen die totaal onafhankelijk hun eigen krachten kunnen opwekken, om deze dan op een zachte manier te delen met de mannen en andere mensen. 

Deze initiaties en rituelen vinden plaats op een zonnig kleurrijk Italiaans eiland. In grote stukken van het mysterieuze Sardinië is de tijd stil blijven staan met zijn vele prehistorische monumenten en inwijdingsplaatsen van 600 miljoen jaar geleden. Hier is het patriarchaat  niet binnengedrongen in haar mystieke stenen en is de sluier heel dun, waardoor we de elfen en de feeën hier beter kunnen voelen. 

Dit prachtige eiland heeft haar vrouwelijke geheimen goed bewaard. De volle  natuur met de paradijselijke stranden, prachtige rotsen,  dieren en planten is sprankelender en levendiger dan op ons vaste land. Dat biedt ons de mogelijkheid om ons goed te kunnen verbinden met Moeder Aarde en haar elementen, zonder dat we worden lastiggevallen door tempelwachters of toeristen. 

Wanneer: 7-14 mei 2023

Waar: De eerste 5 dagen in een accommodatie aan de westkust van Sardinië en de laatste dagen aan de zuidkust. 

Voorwaarden: 

-   7 dagen voor de reis volledig alcoholvrij blijven

- 14 dagen voor deze reis geen sex hebben omwille van de heilige rituelen die we willen uitvoeren op het eiland.

Wie: max.16 vrouwen die graag vorm willen geven aan oeroude heilige “slangen” - levensrituelen om hun vrouwelijke kracht terug te eisen. 

Wat krijg je in deze week ? 

Soundhealing

Dansen 

Kleuren - tekenen 

Kundalini oefeningen en  Kriya Yoga

Heilige Kracht Rituelen en Ceremonies 

Gezellig samenzijn 

Zwemmen 

Zonnen en chillen

 

Bijdrage: Rond de 1000 euro per persoon. Dit is inclusief verblijf, ontbijt en begeleiding.

             De vlucht en autohuur zijn exclusief.
 

Hoe geraak je daar: Dusseldorf Weeze naar Cagliari met Ryanair.
                             Vanuit Cagliari rijden we met huurauto's naar de westkust.

Beach.jpg
bottom of page