top of page

Soundhealing: magisch klank medicijn van de toekomst én ver verleden


The voice is the only instrument made by God. All other instruments were made by man. – Sufi saying –


Klank, muziek en geluidstrillingen kunnen krachtig zijn als helend medicijn. Ze kunnen ons beroeren op een diepte, ver voorbij het denken en dwars door tijd, ruimte en dimensies heen. Soundhealing associeer je wellicht met sjamanistische klankreizen of klanklandschappen met ratels, trommels, klankschalen of windgongs.


Echter... één van de krachtigste helende instrumenten is onze eigen stem. En de priester(essen) van de Egyptische mysteriescholen, wisten hier alles van. Zij zagen de stem als poort van de ziel en gebruikten haar om zichzelf en anderen te helen en harmoniseren. Zij waren Meesters van klank.


Ik ben geboren met de herinnering van die ene grote stem die overal aanwezig is. Het is een Bron waar wij toegang tot hebben als we zingen. Wanneer we gebeden woordeloos gaan zingen, dan komen we terecht in alchemistische wervelingen van energie, trilling en frequentie. – Iris Pattyn –


De magie van de stem

Alles is trilling en heeft zijn eigen unieke frequentie. Ook iedere emotie onderscheidt zich door een specifieke frequentie. Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken, doordat ze lostrillen wat vast zit en herordenen tot er harmonie is. Een lichaam uit balans wordt zo opnieuw afgestemd. Tot het magische instrument van licht dat we in essentie zijn.


Onze eigen stem heeft een wonderlijk vermogen om dissonante trillingen binnen en buiten ons lichaam in balans te kunnen brengen, doordat het volstrekt uniek is. Dit potentieel - de menselijke stem als helend instrument - heeft wel bewuste training nodig, aangezien velen van ons als kind al leerden om hun stem te onderdrukken (en vervormen) en ‘stil’ te zijn.


Jouw eigen stem kan wat geen ander medicijn kan, namelijk de unieke frequenties produceren die jouw lichaam op dat ogenblik nodig heeft om te genezen. – Iris Pattyn –


De helende kracht van je stem

We komen in een nieuw tijdperk, waarbij alle Atlantische en Lemurische wijsheid met betrekking tot de transformerende kwaliteiten van onze stem terugkomen. Klanken zijn als zelfscheppende energieën.


Met soundhealing betreed je het domein van alchemie en heilige geometrie van klank.

Besef dat jouw lichaam als een sensuele, symfonische klankkast is, waarin elke cel, elk weefsel, elk orgaan trilt op haar eigen vibratie. Herinner je weer, dat jouw eigen stem magische mogelijkheden heeft, waarmee je elke mogelijke dissonant in je wezen kunt harmoniseren en balanceren.


If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration. – Nikola Tesla –


Soundhealing Opleiding België

Resoneert de kunst van soundhealing met jou?


Iris Pattyn neemt je in haar soundhealing jaaropleiding mee op een intense reis van 3x 6 dagen met verschillende westerse en oosterse methodieken, in een veilige setting, waarin je uitvoerig met de mogelijkheden van zang en klank kunt experimenteren en exploreren.


Er is geen ervaring nodig om deel te nemen. Deze opleiding is voor iedereen die van muziek, klank en stem houdt en tevens voor therapeuten, muzikanten en healers, vanuit alle strekkingen.


Na 20 jaar wereldwijd onderzoek naar de (geheime) kennis van het helend gebruik van de menselijke stem, leerde Iris vooral passioneel te luisteren, ook voorbij het hoorbare. Als soundhealer en priesteres, ‘klankt’, coacht en begeleidt zij mensen al enkele decennia in de zoektocht naar hun eigen innerlijke (klank)harmonie.


De opleiding begint reeds op 11 maart 2024. Wees dus snel. Momenteel zijn er nog enkele plekken vrij. Meer informatie & aanmelden: https://www.butterflycircles.com/soundhealing-opleiding-2024Comments


bottom of page