Lente Community Weekend

16-17-18 dec 2016 in de Ardennen

community-weekend-homepage3

“Iris Pattyn geeft voor het 18de jaar op rij een Community weekend in de ardennen.”

We zitten in perfecte tijden om onszelf nog meer te aarden en verbinden. Heel veel mensen hebben fysieke problemen om terug hun aarding te balanceren. Indien we ons fysieke lichaam en emoties niet op één lijn krijgen, dan krijgen we psychologische problemen en kunnen we in een negatieve mentale spiraal terecht komen. Deze lente tijden zijn subliem om alles op één lijn te krijgen, nieuwe relaties, nieuwe taken, nieuwe talenten, nieuw werk, nieuwe woning, nieuwe waarden of ambities die jou helpen om je eigen talent in de wereld te zetten.

Daarvoor komen we deze lente samen om ieder van ons te valideren en te hervormen naar de natuurlijke wetten.

Vaak zien we niet welke talenten wij hebben en daarvoor kunnen we de cirkel gebruiken om de hogere waarheid van onszelf te kennen. Als we de waarheid kennen, kunnen we op één lijn staan en komt ons vuur vrij en kunnen we vooruit komen in het leven. Vuur is nodig voor actie … indien vuur binnengehouden wordt, worden we kwaad dat tot destructie leidt in plaats van constructie en indien de kwaadheid ingehouden wordt dan worden we depressief in plaats van expressief…

Spiritualiteit en Ceremonie

Wat is ceremonie ?

De ceremonie is een gelegenheid waarbij de mensen verbonden worden met een spirituele dimensie. De spirituele begeleider of de sjamaan zal de werkelijkheid van spirit binnenhalen om tot gezamenlijke harmonie en genezing te komen.

Ceremonies zijn universeel en gebeuren over heel de wereld. Zij komen in verschillende verschijningsvormen waaronder dansen, zingen, bidden, begeleide meditaties, zweethutten, maanhutten.
Er is een onzichtbaar domein dat we betreden tijdens ceremonie wat alles bevat… een soort van blauwdruk, een nulpunt veld. In dat veld is alles verweven en verbonden. Je kan het niet omschrijven maar het is de spirituele wereld en daar komt alle kracht van. Het is ongelooflijk belangrijk om het te leven, en het is zo natuurlijk als adem …

Eens je ceremonie hebt geleefd en regelmatig beleefd kun je er niet meer zonder omdat je zult voelen dat het jou een tweede adem geeft ! We komen terug in herinnering en komen terug in een verbinding…. Ceremonie is een onderdeel van onze eigen gezondheid en creëert verandering in ons dagelijks leven ten goede van alles wat is.

Tijdens ceremonie krijg je tevens een cleansing of een energetische opkuis. Je krijgt een soul retrieval, dit is het terugwinnen van de volledigheid van je ziel (als we trauma’s hebben doorleefd verliezen we soms een deel van onze ziel ). Je krijgt je oorspronkelijke kracht terug en krijgt een betere verbinding met je geest en lichaam.

Waarom zou je je verbinden met de geesteswereld ?

Omdat de geesteswereld veel invloed heeft op onze gezondheid, geluk en overvloed. Via onze voorouders en onze directe omgeving krijgen we gewoontes door maar ook ziektebeelden en emotionele patronen die een blinde vlek voor ons zijn. We beseffen vaak niet waar we in zitten. Ceremonies of sjamanistische rituelen zijn een manier om de sleutel te vinden naar geluk, vrijheid, overvloed en gezondheid.

Waarom in de Ardennen ?

Eeuwenlang werden er in onze Ardennen Keltische rituelen en ceremonies gehouden door onze Druïden en Barden en Alchemisten (of sjamanen ) omdat de plaats heel krachtig is om op een gemakkelijke manier te verbinden met de spirituele dimensie waar de goden en godinnen van Belgica (deel van het voormalige Keltische gebied) vertoeven.

De Ardennen kun je vergelijken met wat de Black Hills voor de Lakota Dakota indianen betekenen. Dit is het heilige gebied van de Indianen dat in directe verbinding staat met de constellatie van de Grote Beer. Onze Ardennen staan in diezelfde verbinding, hetgeen blijkt uit verschillende Menhirs en stenen constructies die nog steeds diezelfde energie vasthouden.

community-weekend-foto1

Arduina is de godin die we reeds meer dan 20 jaar eren in onze ceremonies. Het is dan ook weer de hoogste tijd om onze ceremonies in haar schoot te laten doorgaan. Arduina is onze jacht-en woudgodin die ervoor zorgt dat de wilde natuur stroomt door onze aderen. Zij is onze heilige graal die vol energie wacht op onze herverbinding.

Wat kun jij persoonlijk uit zo’n weekend halen ?

Je kan inzichten krijgen op je eigen levens situatie, het doel in je leven, je talenten, de weg die je bewandelde in het verleden en de toekomstige wegen die mogelijk zijn voor jou . Het kan je inzichten geven aangaande familieleden of overledenen. Het kan je in verbinding brengen met voorouders die je misschien nog niet eens kende en waarover je al dan niet gehoord hebt.
Door de beweging en de frisse lucht in de Ardennen zul je je fysieke lichaam meer voelen en door de dans en het zingen zul je emoties bewegen. De ceremonies zorgen voor een spirituele diepe integratie van de kennis en inzichten.

Waarom een community ?

We werken met mensen die spiritueel willen werken in een veilige groep personen die op dezelfde golflengte zitten. Regelmatig ceremonies doen verhoogt de effectiviteit ervan. We doen reeds 18 jaar ceremonies in de Ardennen en hebben ondertussen een heel sterke krachtige spirituele cirkel. Als mensen moeilijkheden hebben in hun persoonlijk leven kunnen ze altijd terecht bij onze community cirkel voor ondersteuning. Indien het weer het toelaat zullen we dan ook de ceremonies terug buiten houden zoals we dat vroeger deden!

Enkele Deelnemers delen:

“Het community weekend blijft nazinderen!
Ik heb voor het eerst die energie gevoeld die ik al lang kwijt was en ben heel dankbaar naar al die lieve mensen die mij ondersteunden tijdens mijn proces. Dankbare groeten L. “

“De krachtige ceremonies wil ik voor geen geld van de wereld missen en hoop om meerdere weekends per jaar te mogen volgen. Hopelijk kunnen we terug de ceremonies gelijk vroeger buiten doen . R. “”

“Ik heb heerlijk genoten van de warme contacten en gezellige avonden rond het vuur. De zotte en wilde dansen met de live percussies van M en L en vooral de ceremonies die de vogels en dieren op een magische manier aantrekken bij onze cirkel tijdens het community weekend”

Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde me heel wat lichter dan voorheen. Net of er een heel zware brok van mijn schouders was gevallen. Op weg naar huis, had ik zelfs niet eens de behoefte meer om nog iets te zeggen. Ik wilde enkel genieten van dat zalige gevoel dat ik had. Groetjes T.

ik ben vervuld thuisgekomen van die intense 3 – daagse in de Ardennen. Wanneer ik maar kan, zal ik erbij zijn in de volgende momenten met jou. Het is als thuis komen, een herstellen van oude verbindingen in mezelf, tussen hemel en aarde staan met een grote liefde voor de spirits die ons omringen en de spirit van de aarde.Ik wou jou ook bedanken Iris, voor je ongelooflijke inzet, waarmee je dit alles in Belgïe mogelijk maakt!!! Groetjes R.E.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het leerrijke boeiende en fantastische weekend. Ik heb er echt van genoten en voel me vandaag heel rustig en in harmonie met mezelf. Mijn vriendin waar ik gisteren tijdens de sound-healing aan dacht loopt al van deze morgen al zingend rond.MC V

Het blijft nog steeds nazinderen, de ceremonie, de klanken, de stilte, de verbondenheid … Het is op bepaalde momenten zo sterk dat ik in totale verwondering val. Waar ik ook lig of sta, beweeg of roerloos in de zetel lig, voel ik zo de verbondenheid met de kern van de aarde en de gratie van het licht dat door mijn lichaam vloeit.

community-weekend-foto2

De ingrediênten van het weekend zijn:

✔ Ceremonies
✔ Soundhealing
✔ Dansen
✔ Wandelen in de natuur
✔ De workshop medicijnwiel heractiveren en gebruiken
✔ Dieper verbinden met jezelf en de groep
✔ Genieten en ontspannen
✔ Lekker eten en gezelligheid

Wat breng je mee :
Lakens, donsdekens en toiletgerief met handdoeken.
eigen mat en dekentje met grote plastiek zak om buiten te werken
Je medicijnwiel en heilige voorwerpen
Goede stapschoenen en buitenkledij

Praktisch :
We slapen in slaapzalen dus geen privé kamers
maar indien je toch gesteld bent op meer privacy kun je zelf nog een B&B boeken (wij hebben nuttige adressen in de buurt)

Prijs: 300 euro
Datum: 16-17-18 dec 2016

Opgelet! Plaats is beperkt tot slechts 20 deelnemers.

E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoon nr.:
Hou me op de hoogte voor opkomende activiteiten: Ja